Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilojt

chciałabyb żeby on............................

Polecane posty

Gość dilojt

pożałował że mnie tak olał żeby choc przez chwile pomyslał że źle zrobił żeby czekał na moj gest tak jak ja czekam/czekalam na jego a wy co byście chcieli

Gość sok ze spirytusem
dokładnie to samo :O

Gość taka sem ja
hmm ja sie tak wlasnie zastanawiam nie raz......... czy On chociaz przez chwile pomyslal o tym, ze postapil tak a nie inaczej, ze mogl mnie zranic, skrzywdzic... ale skoro juz wtedy powiedzial ze jesli chce to moge go znienawidzic to widocznie nie :( smutno mi

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaa
żeby obejrzał mój profil na NK i pomyslał kurcze niezla lasa a ja ja olałem eh szkoda może jeszcze nie wszystko stracone

Gość dilojt
eh czemu marzenia sie nie spełniaja ja naprawde nie chce dużo skoro nic z tego to niech choć on za to żałuje choc przez chwile

Gość lala83
no marzenia faceci sa z innej planety i chyba juz tego nie mienimy.......

Gość przegrana małpa
ja to mam dopiero przrąbane ! napisałam do chłopaka smsa z propozycją spotkania i mi nie odpisał jeszcze :) Było to półtorej godziny temu. Kurde,jest szansa że jeszcze odpisze ?????

Gość podobnie
pragne , by dostrzegl mnie ... , by potrafil mnie wysluchac,a nie tylko slyszec, by mie widzila, gdy ze mna rozmawia ... , by czasem patrzyl na mnie tak jak kiedys, by poszedl ze mna na ten przeklety spacer gdy go o to prosze ! czasem od tak dostac nawet kwiatka z laki , chcialabym z nim czesciej rozmawiac , marzyc , patrzec w oczy. obejrzec milo film jak za dawnych czasow... znow odebrac milego smsa na dzien dobry ... bez slow "kocham Cie " te wszytkie i jescze wile innych czynnosci wypelniaja moje serce tak, ze sllowo to tylko dodatek, najwazniejsze sa czyny, do ktorych warto powracac to mile, szkoda , ze dla niego to zalula ... Bo tym jest wlasnie milosc :) u mnie sie jeje smak zatarl i chodz jest za dnia ze mna blisko to czuje jakby byl tak daleko .... Kurde dziwczyny, czasem chcialabym byc tak obojetna jak facet , to znaczy ze co ejstem slabsza bo kocham ?

Gość podobnie
aha ;/ wiesz co dzis mamy sobote, moze pije gdzi z kumplami, poszedl do kajapy albo cos ;/i nie slyszy , albo w stabnie nie jest :P nie panikuj , wiem latwo powiedziec , bo sama jestem panikara, ale wiecej nie pisz poczekaj ...

Gość przegrana małpa
ale się zdołuję jak nie odpisze ! co za wstyd,co za upokorzenie ! ja do niego z propozycją spotkania,a ten nic ? jak nie chce,to niech chociaz napisze że nie chce.A wydawał sie kulturalny :-/!

Gość werusik
mnie nie odp już miesiac a zachowuje sie jakby nic sie nie stało i nie dostał sms z propozycją

Gość werusik
mnie nic nie odp a jak się spotkalismy był jeszcze bardziej miły i jeszcze bardziej ze mną flirtował ale nic nie napisał i nawet o tym nie wspomniał eh to dopiero był palant chcałabym żeby tego żałował

Gość dilojt
to jemu powinno być wstyd że niem na tyle odwagi i taktu żeby nie odp tak czy nie a nie tobie ale godz to nie długo poczekaj do jutra

Gość podobnie
:( no tak, ale spojz na to z innej strony, Ty mialas szanse , napisals i nie bedziesz miala wyrzutow sumienia, ze tego nie zrobilas, walczysz bo nie chcesz sie minac ze szczesciem , mozesz zyskac nie tracisz , bo jescze nie masz tego ... napisalas grzecznie, a on poiwnien odpisac, to zle swiadczy o nim nie o Tobie :) a glupio bys sie poczula gdybys byla zbyt nachalan a on mialby to gdzies i by dalej nie psal, wiec mysle ,z e jeden sms wystarczy , no chyba, ze nie wytrzymasz, ale postaraj sie :P a w 2 jak cos to napisz mu ze sorry, wyglupilam sie nie ppowinnam byla proponowac, zegnam < cos takiego i juz ... ale najlepiej to wcale nie pisac/ no i poczekaj jescze moze napisze, a moze nie ma nic na koncie, jesli ma tel . na karte , poczekaj do jutra, serio, jest sobota, mze sie gdzies bawi .

Gość parda
mój kolega się zgodził bardzo chętnie napisał i od razu, po czym zamilkł, może mieć to związek że wciąż jeszcze myśli o byłej z którą był 5 lat, choć chyba nic nie usprawiedliwia kłamstwa, że niby się ucieszył na propozycje spotkania.

Gość podobnie
sorry za styl i przekrecona lub zjedzone literki ;/

Gość paplutkaaaaaaaaaaaaaaaa
płakał tak jak ja przez niego przez ta laske dla którj mnie zostawił

Gość dilojt
chłopaki nie płaczą :)

Gość Macmilan
żeby nie był z nią , żeby to ich dziecko nie przyszło na świat, żeby można było jeszcze wszystko cofnąć.... ehh a ja się ciągle łudzę że on coś do mnie czuje ;/ a myślicie, że dobrze zrobiłam nie idąc do niego na pępkowe dzisiaj?

Gość dilojt
tak ppo co miałaś iść tylko by cie to bardziej przybiło

Gość parda
co myślicie o tym, że facet tak u mnie skłamać?? chodzi o to co napisałam powyżej

Gość werusik
skoro mo potrafił z zimna krwia po olanym zaproszeniu dalej flirtować to znaczy że kłamać potrafia

Gość Macmilan
tak wiem tylko nosi mnie po domu ;/ i wkurzam się że nie poszłam chociaż wiem że potem tydzień bym odchorowywała ;/ a to co tego kłamstwa to fakt, faceci to świnie (no nie wszyscy i nie naraz) ale takiego czegoś się łatwo nie wybacza, o ile w ogóle można wybaczyć ;/

Gość parda
ale po co od razu bardzo chętnie się zgadza a potem zaczyna milczeć???

Gość dilojt
a jak mógł flirtować i beż słowa sie wycofać

Gość -------------------
... zeby wiedział jak bardzo mnie skrzywdził, żeby poczul moj bol, strach... i zaplakal nad swoim skurwysynstwem...

Gość dilojt
święta prawda

Gość Macmilan
oo dziewczyny widzę że się rozkręcamy :) tylko żeby tak to wszystko się spełniło czego tym dupką życzymy

Gość -------------------
no i jak juz zaplacze, chcialabym aby powiedzial PRZEPRASZAM

Gość Macmilan
pewno na kolanach powinien przepraszać co?