Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijka67

jak sie na nim odegrac?

Polecane posty

Gość mijka67

Od jakiegos czasu spotykam sie z facetem. Ja mieszkam za granica a on w PL ale bardzo czesto sie widujemy bo czesto jezdze do PL-nawet ostatnia zdazylo sie, ze co miesiac. Jak jestem w PL to jest cudownie-smsy, rozmowy telefoniczne, spotkania Ale jak tylko wyjezdzam za granice to nagle on albo nie ma pieniedzy zeby moc zaplacic rachunek za tel i mu blokuja, a co za tym idzie nie moze do mnie pisac, albo nagle jego smsy do mnie nie dochodza(tak twierdzi i ja faktycznie niczego nie dostaje ale nie wiem czy on chociaz cos wysyla) choc i tak za granica mam polski numer, ktory jest caly czas wlaczony. Chce sie na nim odegrac ale nie wiem jak,co byscie radzily?

Gość burakotka
proste, jak wyjedziesz nic nie pisz, nie wyslij ani 1 smsa i poczekaj czy się zainteresuje. Jak spyta czemu milczysz, powiedz, że ci telefon zablokowali bo nie masz nic na koncie, chyba zrozumie a jak nie, to olej bubka i poznaj sobie kogoś miłego.

Gość mijka67
Taki wlasnie mam plan. JUz jestem za granica a on twierdzi ze od wczoraj nie dochodza jego smsy...no coz moje tez nie beda dochodzic...bo ich nie bede wysylac:)