Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhdsvlghds

powiedzcie mi...

Polecane posty

Gość lhdsvlghds

Mam w domu stare kable do telefonu, tzn. nienadające się do połączenia neta i telefonu, chciałabym coś z tym fantem zrobić ale nie wiem jak. Aktualnie korzystam z radiówki, za beznadziejną jakość płacę niemałe pieniądze:/ Pisałam już ze dwa lata temu pismo do tp z prośbą o wymianę kabli, dostałam negatywną odpowiedź. Prawdę mówiąc nastawiłam się już na to by wymienić to za własną kasę i mieć w końcu stałe łącze. Problem w tym że nie wiem od czego zacząć, od którego miejsca może zaczynać się szerokopasmowe łącze(nie wiem czy na słupie , gdzie jestem podpięta jest) czy muszę wyciągać wszystkie kable ze ścian...itp.

Gość lhdsvlghds
Zapomniałam dodać- zastanawiam sie również nad tym czy nie można by było np. zamówić drugi nr telefonu z tp -ale w tym momencie liczę na to że dołożą nowe kable do starych, oczywiście nadające sie również do internetu. Ze starego nr bym zrezygnowała po miesiącu. Myślicie że wypaliłoby?

Gość lhdsvlghds
upup

Gość lhdsvlghds
no i najwazniejsze: czy dalabym wyciagnac te kable ze sciany kombinerkami? mysle ze moglabym dac rade, bo moj 10letni synek juz probowal i kilka wyjął, wiec duzej sily chyba nie trzeba. Acha, czy ja tez bede sie przy tym tak telepac? Slyszalam ze rezystancja skóry ma tu duze znaczenie i powinnam uzyc jakiegos kremu dla zabezpieczenia. I tu rodzi sie kolejne pytanie: czy lepszy bedzie półtłusty czy do cery mieszanej? a może użyć wazeliny? jeśli tak to jakiej - przemysłowej czy kosmetycznej? czy wazelina przemysłowa nadaje się do uprawiania seksu analnego? :classic_cool:

Do seksu analnego polecany jest towot. A kable spróbuj usuwać zębami, chwyć siekaczami w odległości około 0,8 mm od końca i ciąąąągniiiij :p a tak serio- najlepiej znajdź dojscie do jakiegoś montera z tepsy, oni wiedzą.Bo od babek w punkcie obsługi to się nic nie dowiesz.

Gość lhdsvlghds
Tylko gdzie ja takiego montera dopadnę? Osobiście nie miałam okazji żadnego poznać:P

Świat jest mały, na pewno znajdzie się znajomy znajomego ;)