Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczatek tlustego sadla

POMOCY!!CHCE SIE OCZYSCIC WEWN I JEDNOCZESNIE ZESZCZUPLEC-JAK TO ZROBIC???

Polecane posty

Mam 26 lat, a czuje sie na conajmniej 50:/ Moim problemem sa slodkosci-ciasteczka, a w szczegolnosci - wszystko to co slodkie, CZEKOLADOWE!! -Czekolada, -Wafelki (5) -pączek -2 lody (!) -rogalik To wszystko co zjadlam dzis! Ja zaczynam przemieniac sie w tlusta beke-poce sie okropnie, i jest on smierdzacy, od czasu do czasu watroba boli, no iwieczne zaparcia. Ja nie jem-JA ZRE. Pomozcie, bo do konca wakacji nie poznam siebie w odbiciu lustra. Co na poczatek by oczyscic cialo? I zeszczuplec?(pozbyc sie cellulitu)? Blaga Was Magda (jeszcze) zanim nie przemieni sie w loche:/

Gość ewa3423432
Aby zeszczuplec a jednoczesnie oczyscic najlepsza jest glodowka. Pierwsze 3 dni pijesz soczki takie jak np kubus, nastepnie okolo 10 dni pijesz sama wode! zadnego jedzenia! po tych 10 dnia znow pijesz 3 dni soczki, pozniej jakas dietka i zdrowe zywienie jesli nie chcesz znow sie roztyc:)

dzieki za rade. ale glodowka-jAK tu nie jesc ,jak wokolo pleno pysznosci??:( no ale niby sie chudnie, ale mnie tez zalezy zeby miec miesnie.

zacznij jesc rozsadnie....i tyle a na miesnie i brak cellulitu tylko dobra dieta i sport- cudow nie ma najwazniejsze- wszystko zaczyna i konczy sie w Twojej glowie. postaraj sie wmowic sobie, ze slodycze do szczescia ani w ogole zycia nie sa Ci potrzebne. Ja tak zrobilam i- chyba jestem przekonujaca- naprawde w to uwierzylam.

Gość boze co za kretynska rada
z pieciem Kubusia na oczyszczenie organizmu:O kobieto, ty się z idotą na rozum zamieniłaś czy masz może tylko 12 lat, że takie bzdury wypisujesz?????:O:O:O:O:O:O:O:O

zacznij ćwiczyć!! codziennie godzine! np porządny spacer, lub rower lub jakieś inne ćwiczenia. Jedź warzywa i dużo pij, ogranicz sie np do jednego ciastka dziennie! ;) A na cellulit,: kremy, masaże, ćwiczenia, zdrowa zywność np herbatka antycellulit firmy Vitax (zaczęłam 3 opakowanie własnie)

Gość gfdsxz
mozesz sobie kupic herbatke oczyszczajaca:)

Gość zrobisz jak zechcesz
ale ja bym nie szla w glodowke... Bedziesz sie zle czula, bedziesz czula wiekszy glod i popwrot do nawykow zywieniowych murowany... To niedobrze robi na watrobe... I tak rada z Kubusiami. No powalila mnie :D Nie radze soczkow - chyba, ze sama sobie zrobisz ;) Wode pij lepiej, a nie soczki. I herbaty ziolone, czerwone, ziolowe :) Na poczatek staraj sie ograniczac slodycze. Ale nie rezygnuj z nich calkowicie, skoro nalogowcem jestes ;) Przeciez po cos sa te slodkosci, zeby sobie umilac czasm zycie. Do tego ograniczania dodaj wiecej ruchu i juz jest ok ;)

Gość hihu haha
soczki odwadniaja po soczkach sie tyje bo zawieraja cukry :P ... idz do lekarza na czyszczenie jelita i pij sobie zielona herbatke z grejfrutkiem mnie czysci tak ze jak cos zjem to po 30 minutach robie bombardzowanie :D:D:DDD:D:

Hmm przeczytalam wasze rady...no coz,,, LATWO POWIEDZIEC -RUSZ SIE:( a z jedzeniem slodyczy jeast tak ,ze dostaje szalu, jestem nerwowa jak nie zjelm czegos slodkiego. potrafie w nocy isc do sklepu zeby kupic czekolade i cala zjesc... oczywiscie potem jest mi niedobrze. Ale WIEM, ze czas zmienic!!!! Chce sie zmiescic w moje stare dzinsy. -Woda -Ruch to podstawa a czy dalej mam jesc mieso??

Aha, jeszcze co zauwazylasm to od slodyczy glowa mnie boli