Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brat_niedzwiedz

dzisiaj niedzielaDDD

Polecane posty

Gość jutro poniedzialek
:classic_cool:

"zuzel jest przyjemny.... " hihihihi, pewnie że jest przyjemny brat, a jeszcze w doborowym towarzystwie to już bajka normalnie ;):D:D:D:D ehhhh chodziło się chodziło w latach młodości na żużel...czad :D:D:D:D

dobry dzisiaj:):):):)......spotkanie z dziewczyna....zuzel.....wódka wczoraj była:):).........to i humor jest.....swiat jest PIEKNY:D:D:D

brat to w sumie pytanie retoryczne było ;) wiedziałam że jest dobrze, bo jak my mogło być inaczej, nie? :D:D:D wódka mówisz....ja winkowałam wczoraj :P:P:P

a właśnie brat....powiedz gdzie można wyrwać taką super dziewczynę jak ta Twoja...to może tam znajdę jakiegoś super faceta 😭 ;):P

ja nikogo jeszcze nie wyrwałem.....na razie było jedno spotkanie.................ale JAKIE FANTASTYCZNE::D:D:D......ZWYKŁY PRZYPADEK.............zycie jest piekne jednak;):):):):)nie zna sie godziny ani dnia.....

wyszłam z kąpieli hehe trzeba iść na pielgrzymkę w tym roku, to może się "kogoś wymodli" zapraszam:):):) heheheha po pielgrzymce piwo stawiam:):)

witam, w najbardziej beznadziejny dzien tygodnia 🖐️

🖐️ brat ja też chcę tak jak Ty!! po smutkach przychodzą słoneczne dni...jakoś mało wiary mam...że będzie lepiej😭

przypadek przypadkiem a szczęście trza mieć ;);););) :P:P:P brat ale jak pierwsze spotkanie wyszło grejt to ja tu wróżę suuuper przyszłość :D:D:D:D wróżka plansza wie co mówi :P:P:P:P

Montmorlonit brat ja też chcę tak jak Ty!! po smutkach przychodzą słoneczne dni...jakoś mało wiary mam...że będzie lepiej da sie:D........uwierz.....da sie........ja 2 miechy byłem w stagnacji......do czasu:):):)

wyszłam z kąpieli -Ja byłam 3 razy na pieszej pielgrzymce do Częstochowy i nikogo sobie nie wymodliłam :( A ode mnie to 16 dni dreptania, jakieś 450 - 500 kilometrów. No to dałam sobie spokój z marzeniami o chłopaku :D;)