Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holmess

Jakie wady cielesne mają wasi partnerowie? I czy przeszkadza wam to?

Polecane posty

Gość kasikkkkkkkkkkk
Bicepsy nie sa wazne ale ja lubie miec sie do czego przytulic. ale nie chodzi mi o sadlo. zeby byl normalny ale nie chudzielec bez przesady. moj ma taka jedna wade ale ja akceptuje go i zarazem akceptuje ta jego wade.

Gość holmess
oj wiem, że żałosne wiem :O też muszę spadać :)

Gość tak czytam i czytam sobie
nigdy nie wale bledow :) zwlaszcza takich .:)

Gość Bronka_biedronka
żadko zmienia bielizne i nie dba o higiene

Gość adaaaaaaa
ja powiem tak moj narzeczony bardzo mi sie podoba i mnie b. pociąga jedyna jego wada hmm to moze wzrost bo ma 170cm ja mam 168 cm nie moge ubrac szpilek bo jestem wtedy od niego wyzsza ale do tego sie przyzwyczaialm swoją drogą to nawet nie lubie wysokich butów :P ale czasemi jak gdzies idziemy to wydaje mi sie ze wygladamy oboje na 15 lat :P

Gość holmess
wzrost to nie taka poważna sprawa, chociaż może no sama nie wiem Ale np moja kolezanka jest 2cm wyższa od swojego i chyba im to nie przeszkadza :)

Mój jest przystojny ale też nie jakoś bardzo... Fajne ma oczy, usta, tyłek, ręce :) Tylko, że ostatnio jakoś mam do niego niechęć... :O A ile jesteście ze swoimi mężczyznami ? :)

Gość krytyczne okoooooo
moj z negatywnych aspektow ciala ma : za delikatne rece, paznokcie ma takie jak ja. za delikatne dlonie do reszty ciala. kilka pieprzykow, znamion , ktore sa wypukle oraz podbrodek wsoniety za usta [nie przed] wiecie co mam na mysli? a wszystkie te negatywne cechy ma po matce heh. ale ma wspanialy charkater jest fajnie zbudowany i mnie bardzo kocha. jestem z nim rok i 9 miesiecy.

Moj nie ma zadnych- i to jest jego najwieksza wada... przy nim czuje sie jak chodzaca niedoskonalosc... Robie co moge :o Przynajmniej mnie motywuje:P

Gość czarna woda
Moj ma lekko krzywy nos (jak byl maly dostal pilka w nos:)) Ale o tym skrzywieniu powiedzial mi on sam, ja wczesniej tego wogole nie zauwazylam. Ma tez lekki brzuszek. A poza tym jest dla mnie przecudny. moglabym non stop sie do niego tulic. a jestrsmy razem 6 lat:))

Gość krytyczne okoooooo
a czy jestescie z partnerami z calkowitego przekonania, czy nie raz mysleliscie ze nie - to nie ten ! ? ja tak !

Gość krytyczne okoooooo
tzn ja nieraz myslalam ze to nie ten! hmmmmmmmm a najczesciej jak sie rozstajemy i jetsem bez niego.

Mój zawsze mi powtarzał, że jestem najpiękniejsza, ale zaraz po nim:)I coś w tym jest,bo jeśli chodzi o jego fizyczność,to nie mogę doszukać siężadnej wady.Już gorzej z charakterem:)

Ja też myślę :O teraz zaczęłam tak myśleć bo pojawił się ktoś inny... ale co ja mam robić to nie wiem... cięzkie to jest

Gość czarna woda
Ja wady fizyczne posiadam (brzydkie stopy) i on je zauwaza, ale mowi, ze te wady czynia mnie bardziej wyjatkowa bo takie stopy jak ja posiadam tylko ja:))

Gość ejbisi
A jak można mieć brzydkie stopy? Wszystkie są podobne ;) Mój też nie jest ideałem, ale chodzi o to, żeby podobał nam się i pociągal nas mimo niedoskonałości. Jak na niego patrze to mysle sobie "jaki słooooooodki, dam mu buzi". Gdyby mnie odrzucało od faceta to nie wytrzymałabym z nim... bez sensu tak udawać i sie meczyć.

Gość czarna woda
Moje sa ponoc jakies nieskladne:)) Co do niedoskonalosci nikt z nas nie jest doskonaly, ale wydaje mi sie ze wlasnie dzieki drobnym wadom fizycznym stajemy sie bardziej rozni i jedyni w swoim rodzaju.

Gość holmess
ja z moim jestem ponad 3 lata i myśli, że to 'nie ten' przychodza mi bardzo często. Ale skąd mam pewność że kiedyś bym mogła znaleźć tego jedynego, tego nie można wiedzieć. bitsy ale to nie jest że on mnie zawsze odpycha jak na niego patrze, czasem tylko, a szczególnie jak je. Wiecie co, kiedyś jak jadł kebaba i cały się ubrudził to aż się musialam odwrócić :O

Gość holmess
Jasne, że nikt nie jest doskonały, ja też mam pełno wad, niestety tych na ciele jak i w środku :/

holmess - no wlasnie nie wiadomo czy sie jeszcze spotka tago jedynego :O mnie tam od mojego nie odrzuca, oczywiscie wkurwiaja mnie jego pewne zachowania ale to inna historia...

Gość czarna woda
Moj facet czasem mnie denerwuje ale raczej charakterologicznie. wtedy po prostu troche musze pobyc sama, ochlonac i znow jest wszystko okey. takie male sprzeczki w rodzinie:)) Fizycznie nie zdarzylo sie jeszcze by mnie odrzucilo od niego a jestesmy razem juz dlugo. Moze rowniez dlatego, ze mimo iz jestesmy juz ze soba tyle czasu i bez makijazu tez sie ogladamy to jednak pewne instynkty hamujemy jak np nie pierdzimy glosno, nie sikamy przy sobie ecc...

Gość monika_18
holmess, gdybys go kochala wiedzialabys, ze to ten jedyny.

Gość holmess
a co do brzydkiej stopy, to chyba nie jest tak źle, stope możesz schować w bucie :) a np twarzy tak łatwo nie schowasz :P

Gość holmess
witaj abdykowana :D

Gość proponuje pytong
moj jeden partner ma za chude łydki zas drugi za chudego czlonka w sumie sie uzupelniaja

Co do stóp - mój to się śmieje, że chyba jedyna mam takie śmieszne palce u stóp że ten duży palec mi tak odstaje i dziurki mi się robią w tym miejscu w butach :O np balerinach :O hehe