Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holmess

Jakie wady cielesne mają wasi partnerowie? I czy przeszkadza wam to?

Polecane posty

Gość bitsy
do pan ktorym sie nie podobaja ich faceci: co im mowicie odnosnie ich urody? nic nie mowicie? klamiecie ze uwazacie ich za przystojniakow? czy wprost mowicie ze niecalkiem wam sie podobaja?

ja nie klamie bo moja mi sie naprawde podoba i pociaga mnie jak nikt inny :) ale jak te wlosy obcina czasem to mam ochote go zabic i mowie mu wprost ze jest oblesny dopuki nie odrosna :D

Gość holmess
ja też nie jestem fryzjerką :PP nie wiem czy jest mu przykro czy nie, on raczej się tym nie przejmuje, sam na siebie mówi brzydal :) wtedy nie zaprzeczam :)

Gość Moj jest dla mnie idealem
Ale wlosy przeciez odrastaja... Mowa o innych rzczach, ktorych zmienic sie nie da :(

no ok to takich rzeczy ktorych zmieniac sie nie da... hmmm to najmniejsze palce u rak sa jakby zlamane tak zakrzywione :D ale to raczej zabawnie wyglada:D

Gość holmess
bitsy.. ja np mówię, ze w tym ubraniu wyglądasz jeszcze gorzej, albo nie rob takich min albo stań tak bo wygladasz tak i tak, wiem jestem okropna. Ale czasem jak sie fajnie ubierze ogoli i jest ostrzyżony to dość fajnie wygląda. Ale wiecie co ja to nawet czasem nie mam ochoty go pocałowć tak mnie odrzuca od niego :( do byłej żony... - no ja też mu czasem mówię co mi się w nim podoba, np mówię mu, że uwielbiam jego dłonie i fajną ma pupcię :)

Gość elle24
Moj facet jest zabojczo przystojny i powiem szczerze, ze wolalabym chyba, aby byl troche brzydszy, bo nie jestem naiwna i wiem, ze kobiety probuja go soba zainteresowac. Na razie jestem spokojna, bo wiem, ze mnie bardzo kocha, ale boje sie, ze kiedys bedziemy miec jakis kryzys(jak kazda para) i jakas modliszka do wykorzysta...

Gość elle24
*to wykorzysta

Gość
dostrzegam wady ale całokształt mi się podoba - nie jest typowym przystojniakiem, niemniej dla mnie jest przystojny, czy innym się podoba - nie wiem :) przecież nie o to chodzi by kogoś idealizować

Gość holmess
tak, planujemy i chcialabym, żeby była jak najmniejsza ilość osób. A wstydzicie się go czasem przez innymi? bo ja tak, Boże jakie to jest głupie!!!!!!!!!!!! ja jestem do tego stopnia głupia, że usuwam zdjęcia na których jego wady są wyolbrzymione, żeby nikt nie widział :O

Gość elle24
holmess, moim zdaniem nie kochasz swojego faceta, jestes z nim tylko dlatego, bo boisz sie samotnosci i na dodatek krzywdzisz go, bo moze jakas kobieta pokochalaby go takim jakim jest...Uwazam, ze powinnas go zostawic i pozwolic na poznanie kogos innego...

Gość holmess
ale wiecie co, on mi się na początku najszej znajomości bardziej podobał, może dlatego, że go bardziej kochalam ? sama nie wiem

ja się też zcasem wstydzę ( okropne! :( ) ale staram sie to zwalczyć. Przeciez to moja sprawa z kim jestem , nie musi sie innym podobać. szkoda tylko ze mnie tez sie nie podoba 😭 teraz jak tak to wszytsko pisemy, i mam to jak na dłoni to na mijescu kogoś innego doradziłabym nam obu rozstanie. :o

Gość holmess
elle tak czasem mi się wydaje, że jestem z nim tylko może nie tyle co z powodu lękiem przed samotnością co z przyzwyczajenia i nie chce go ranić przez odejście bo wiem, ze on mnie bardzo kocha. Ale jesli bym od niego odeszła to racze nie przez wygląd. Sa tez inne rzeczy których u niego nie lubię, ale nie potrafię go zostawic.

Gość moj nie ma super sylwetki
klaty i bicepsow,zdecydowanie ( choc silny i wysportowany, ale taka budowa) ale w garniturze ok, co tam, kazdy ma jakies niedostatki, jest poza tym swietny, mozg wazniejszy od bicepsow dla mnie.

Gość elle24
jakbyscie sie czuly, gdybyscie dowiedzialy sie, ze wasi faceci z wami sa tylko dlatego, aby nie byc samemu i tak naprawde jak was caluja, to ich skreca z obrzydzenia?

Gość holmess
tak, patrzac obiektywnie to pasowałoby się nam z nimi rozstać, hehe

Gość elle24
Dla mnie brak umiesnionej klaty i bicepsow to plus. Nienawidze napakowanych gosci, dla ktorych silownia to drugi dom.

Gość holmess
aż tak to nie jest, że mnie skręca z obrzydzenia. Przez większość czasu jest fajnie, ale czasem jak na niego patrze to mi się wszystkiego odechciewa ale staram się to zwalczać bo wiem że to nie jest najważniejsze. Jest on dla mnie dobry, jest mądry i to przysłania troche jego 'urodę'. Podkarpacie

Gość tak czytam i czytam sobie
partnerowie?

Gość holmess
mnie też nie interesują bicepsy, ale mój w ramionach jest niewiele grubszy ode mnie a ja jestem bardzo szczupła w ramionach i klacie.

Gość holmess
oj partnerzy no, Ty nie walisz czasem błędów? :O