Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefon bez klapki

Widziałam dzisiaj na mieście parę...

Polecane posty

Gość telefon bez klapki

On bardzo przystojny Ona brzydka, gruba, ale mimo to on tak "patrzył na nią" jakby była najpiękniejsza na świecie. jak to jest?

Gość
a nie był to Tomasz Kammel? :p

Gość aj ja
miłość!!!

Gość telefon bez klapki
Tomasz Kammel nie jest przystojny :-o i co i nie zważał na to, że mógłby mieć każdą piękną kobietę? wybrał sobie taką....szarą, zwykłą, brzydką.

Gość telefon bez klapki
jeżeli to jest miłość, to ja też tak chcę :(

Gość pewnie ten facet
nie trafił jeszcze na kafeterię, bo tu uświadomiłybyście mu kto i co ma prawo mu sie podobać :P:P:P

Gość aj ja
Miałam brzydkiego i kochałam jak wariatka. Potem przystojniaka i kochały go wszystkie ja troszke mniej :/

Gość telefon bez klapki
czyli jednak liczy się jeszcze wnętrze?

Gość aj ja
Przede wszytkim. Pięknym szybko się znudzisz :)

Gość tak czytam i czytam sobie
coz z tego? mieszkam w miescie gdzie chodza pary zupelnie niepasujace (waszym zdaniem ) do siebie np.laska i grubas lub odwrotnie, stara i mlody, inwalida na wozku i ladna mloda dziewczyna albo kloszardzi..smierdzacy chodza za reke...i nikogo to nie razi ani sie nie dziwia .... jesli sie ludzie kochaja to nie patrza na wyglad...co ci do tego??

12:26 pewnie ten facet nie trafił jeszcze na kafeterię, bo tu uświadomiłybyście mu kto i co ma prawo mu sie podobać .....:::::::::::::::::DOKŁADNIE!!!! DOKŁADNIE!!!:::::::::::::::........... ::D:D:D:D No strzał w 10n z ta wypowiedzią!!:D

Gość telefon bez klapki
napisałam, ze ja też tak chcę, takiej prawdziwej czystej miłości... zazdrościłam jak on tak namiętnie patrzył na nią, czyste uczucie...

Gość adaaaaaaa
jak mozna oceniac czlowieka po wygladzie, skoro liczy sie wnetrze przeciez nie wybieramy na starcie swej urody albo ją dostaniemy od natury albo nie .. !! Jedzicie sobie do londynu polska a anglia to 2 swiaty tam nie ocenia sie czlowieka z wygladu liczy sie wnetrze i kazdy znajdzie tam swą 2 polowe

Gość telefon bez klapki
nie dziwmy się frustratowi, sam codziennie onanizuje się pod kobiece forum, więc czego tu wymagać? :)

Gość nie ma większego popaprańca
od ciebie jaruś :P móżdżek masz od gąsienicy a twój aparat mowy ma odór twojego szamba :P

Gość jbdhwbd
Jarek_84 jestes młody i moze nawet przystojny(chociaz w to watpię,bo jakby tak było to nie rzebywałbys na forum tyle czasu,tylko z jakąs super laska bys był)poczekaj troszke i ty bedziesz miał sadełko i wtedy juz przyjdzie ci sie tylko pozegnac ze swiatem. A poza tym chłopcze masz marna inteligencje.

Gość jbdhwbd
Jarek_84 tobie sperma na mozg uderza i dlatego jestes taki jaki jestes.Baby ci trzeba chłopcze

Gość
powyżej odezwały się grube :p wiem, że to chamskie ale nie mogłam się powstrzymać - przepraszam :(

Gość adaaaaaaa
to co wolisz byc ze szczuplą ladną dziewczyną ktora jest tępa jak but i nudna jak flaki w oleju czy zwyklą dziewczyne jednak mądrą ktora ma duża wyobraznie , i z która nigdy nie bedziesz się nudził wiem ze odpowiesz iż wolisz szczupla nudną itd bo liczy sie "fajna dupa" ale kiedys tam fajna dupa juz nie bedzie taka fajna i co ? i bedziesz zdradzał tylko dlatego ze wybrales ją dla fajnej dupy a facet ktory wybierze tą z ktorą nie bedzie sie nudzil moze i pomysli o zdradzie jak to w naturze faceta ale jej nie zdradzi bo bedzie z nią ze wzgledu wlasnie na jej wnetrze. amen

Gość jbdhwbd
neurosa i Jarek nie jestem gruba ,ani brzydka,tylko co niektorzy wypisuja to az dech mi zapiera w piersiach

Gość nie ma większego popaprańca
jaruś, synek, weź se od swojej grubej mamusi 2 zł , kup se prezerwtywę, nalej tam wody i rozwal se to na łbie.

Gość co to znaczy wg autorki
"brzydka i gruba" ?? Ruda w rozmiarze 40 ?

Gość
a można wiedzieć co ma figura do intelektu? i czemu gruba ma być ciekawszą osobą niż chuda? przecież gruba również może być pustakiem... czyć nie?

jarek ale ty musisz byc naprawde kretynem :) wydaje mi sie ze szuka sie takiej osoby ktora i kreci nas fizycznie i nie ma zjebanego charakteru. to co ty piszesz to dziecninada bo musze sie pokazac przed rodzicami z tepym jak but debilem:) za kazdym razem jak ciebie czytam to zalatujesz mi onanista netowym

Gość omg po cholere
prowadzicie dyskusje z tym palantem? Odrazu widac ze to jakas zyciowa ciapa, nie widzialam nigdy zeby normalny facet siedzial 24/7 na babskim forum.

Gość adaaaaaaa
jasne ze tak. napisalam to teoretycznie. ja mam rozmiar 36 jestem szczupla, mam powodzenie i wydaje mi się ze głupia nie jestem :P a jarek to zwykly pustak, który tylko sobie tak dogryzwa podbudowywuje wlasne ego , teraz gdyby byl taki przystojny idelany itd. to by tu teraz nie siedzial tylko szykowal sie na obiad do swojej "fajnej dupy"

twardziel na necie to lubie. cwelaszko takich jak ty to nosem wciagam chuderlaku pozatym nie bede sie wdawac z leszczem w dyskusje ktory caly swoj wolny czas poswieca na walenie konia