Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondi467

Mam pecha do chłopaków..

Polecane posty

Mam pecha do chłopaków..co mam dalej robić ?? Załamuje mnie już to do resztyy :( PS.nie chodzi o to, że nie mogę nikogo poznać tylko o to, że chłopak mnie zawsze okłamuje..

Gość mam podobnie.
myślałam że wynika to z mocnego charakteru ale teraz myslę że to może przez to że za mile jesteśmy nie chodzi o to że za dobre,tylko niby miłe ale mało uczuć okazujemy? nie wiem...

Niedźwiadku..ja szukałam i szukałam..w końcu sie wkurzyłam i powiedziałam sobie: "dosyć chłopaków" i wtedy sie znalazl..ale po dwoch tygodniach znajmosci stwierdzil, że nic do mnie nie czuje..rozumiesz too?? :/

Coś mi się nie wysłało:)Kochana Blondii:)Jeśli Cię to pocieszy to też go mam(tzn pecha:P)...zawsze się zakochuje a ON po jakimś czasie okazuje się dupkiem:P.Może pośle na msze do Częstochowy co by mi Matka Boska Częstochowska postawiła na mej drodze jakiegoś uczciwego i normalnego chopa:)Uda nam się:))Znajdziemy:) Pozdrawiam Cię serdecznie.Głowa do góry!

Gość jajjajajajaja
po co drugi raz ten sam temat?:P podobny temat juz isnieje..

nie wiem ile BMWice palą, ale z wydlądu mi sie podobają..przynajmniej niektóre ;)

Gość no bo kazdy facet
to klamca i oszust i prędzej czy poźniej zdradzi. przynajmniej takie zdanie panuje na kafe. :classic_cool:

Dziękii Stabiloo.. :*:* ja słyszałam, że chłopcy nie liczą sie z uczuciami dziewczyn..

Blondi467 (kasiulkaW15@interia.eu) niunia254@tlen.pl Niedźwiadku..ja szukałam i szukałam..w końcu sie wkurzyłam i powiedziałam sobie: "dosyć chłopaków" i wtedy sie znalazl..ale po dwoch tygodniach znajmosci stwierdzil, że nic do mnie nie czuje..rozumiesz too?? :/ tez sie tak zdarza...chyba nikt by nie chciał by ktos z toba mógł byc na siłe:O:O:O............to nie jest tak ze na pstryk i masz faceta/dziewczyne......cierpliwosci,nie dzisiaj to moze za tydzien za miesiac....

Noo wiem, że nie mogę byc z nikim na siłę, bo to nawet by sensu nie miało..ale ja pożądnego chłopaka szukam juz prawie rok..czy to jest normalne ?? Czy ja jestem jakaś inna??

Gość autorko milosci sie nie szuka
milosc sie znajduje. ;)

Blondi,masz racje nie liczą się:(Żadnych sentymentów,jakiejś empatii.Wyjdzie,trzaśnie drzwiami na zawsze.Wyjdzie pojdzie z kolegami na browara i bawi się dobrze...A my zostajemy same,w ciemną noc w łóżeczku i płaczemy:(ehh...Albo ja za wrażliwa jestem,albo nie nadaje się na ten świat albo to i to:P Lecz nadzieję mam,w końcu odnajdzie mnie i Blondi jakiś fajny pan:P BUZKA,lecem coś zjeść:)

Panienki są zazwyczaj wrażliwsze od chłopaków..tez to przechodze..nie jesteś sama buźkaa :*:*

pozadni kolesie nie istnieja... wiec nie da rady takiego znalezc musialabys chyba szukac do konca zycia wystarczy taki koles ktory bedzie cie spieral w trudnych sprawach mowil ci o wszystkim i gdzie wychodzi i czy cie kocha i jak bardzo cie kocha chyba tego ci najbardziej brakuje milosci czyli tych razem milo i przyjemnie spedzonych wieczorkow (tak wnioskuje z twojego pisania) pozdrawiam :))