Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie taraz

stowarzyszenie dziewic i prawiczków jak nam sie żyje

Polecane posty

Gość Ksia22
Jeszcze raz muszę podziękować komuś za wspaniełe wnioski i rady, naprawdę zawsze sobie ceniłam inteligentne i przemyślane wnioski ;) Życzę wszystkim żeby ich miłości były dziewicami/prawiczkami i żeby seks z nimi był dla was tak wspaniały jak może być. A teraz kończę moje wypowiedzi skoro was tak drażnią, zresztą jutro wyjazd - wakacje - Nowa Zelandia. Życie jest piękne - zwłaszcza jak człowiek nie stwarza sam sobie problemów tam, gdzie ich nie ma :)

Gość zyjesiedobani
A ja bym poprosił o numer do pozdro6OO :D

czemu ababy mysla ze faceci nie lubią dziewic? tylko wkładaki ich nie lubią dziewcitwo to coś pięknego co może kobieta oddać męszczyźnie mówie to jako prawdziwy szanujacy się facet :] moja dziwczyna mi je oddała i doceniam to!

Gość Hrabia Dracula
A ja chciałabym znaleźć faceta dla którego to że jestem dziewicą będzie czymś pięknym Tylko czy taki istnieje... chyba każdy zdrowy facet wolałby dziewicę niż rozjechaną ulicznicę ... dziewictwo nie jest już w cenie ? k..a chyba spałem za długo ostatnio ...

Gość żalmisiebiesamejjest
Jak? Beznadziejnie :O

Gość Niespodzianka18181818
Cóż, mam osiemnaście lat i jestem dziewicą. Nie umiem określić, czy to uczucie złe czy dobre. Owszem, czuję podniecenie i myślę o tym aby to zrobić, ale z drugiej strony... na pewno nie byle jak i nie z byle kim.

Gość Michał 25****
Dziewczyna, ktora jest.dziewicą powinna być z siebie dumna! Facet, ktory sie szanuje bedzie traktowal taką dziewczyne jak skarb. :)

Gość żalmisiebiesamejjest
Michale, ale: "GDZIE CI MĘŻCZYŹNI? Gdzie te chłopy..." :O

Gość 32 letnia cnotka :[
Żyję pięknie i pragnę pozostać błoniasta, dopóki nie spotkam na mej drodze tego jedynego, wyjątkowego.

Gość Podróżnik
89' rok początkiem podróży, póki co wciąż się chmurzy... Nie mam pojęcia co przyniesie jutro.. PEACE

Gość gość
czekając na tego jedynego, idealnego księciunia nigdy nie stracicie dziewictwa, bo ideały nie istnieją, co najwyżej istnieją w waszych chorych głowach.