Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie taraz

stowarzyszenie dziewic i prawiczków jak nam sie żyje

Polecane posty

Gość cambiasso
a ja pierdole dziewice..w zyciu ani jednej nie chce za darmo nawet...mam teraz dziewice..kurwa jego mac..jestesmy rok czasu, aja jej nago nawet nie widzialem, nie da sie dotknac, nawet czasem nie da sie nawet pocalowac tylko tak niby specjalnie ucieka przede mna.. o ludzie.. :o i rzekomo to moja dziewczyna jest

Gość paweł891
ziomek to moze znajdz sobie taką troche starszą. zeby przynajmniej 12 lat miała i dała sie pocałowac qrwa jego mac:P

Gość było.
zle trafiles. ja mialem dziwice i byla barrrrdzo chetna na pieszczoty :D

Gość paweł891
ja tez miałem dziewice dwie. z jedną spałem po 4 miechach z drugą po 4.5

Gość jak ty to robisz
ze spisz z dziewczyna a on anadal dziewica :D

Gość adas34859956
A ja bym chciał miec dziewice mam dość dziewczyn co sie kur*ią za każdym rogiem

Gość a czy ko

Gość a czy ktoras pani
chcialaby prawiczka? Nie to ze nic nie potrafie - wiem wszystko, setki godzin spedzone "w symulatorze" :) Potrzeba mi tylko troche treningu na zywo :)

Gość zimna barbie
Szczerze....? Mnie to się chujowo z tym żyje... Mam już dość spedzania życia w poczekalni... :]

Gość * .. * dziewczyna .* .*
melduję się ...

Gość dziewica 3535353535353
Ze mną też by nie było łatwo. Owszem przytulanie się, całowanie ale nic poza tym. A jak facetowi coś nie pasuje to niech szuka panienki która po pierwszym bzykanku puści go kantem albo będzie zdradzała

paweł891 to chyba trafiłeś na małolaty które chciały mieć faceta, a nie na dziewczyny z zasadami :O

Gość mondlicht75
chyby was powalilo,widac ze dziala caly czas propaganda kosciola i nacisk rodzicielski prawiczki i dziewice co kogo to obchodzi to jest tak niewazne,to prywatna sprawa tylko w waszych swiadomosciach cos takiego istnieje, bo jak dziewczyna ma ochote na seks i miala kilku partnerow to zaraz dzi**a a co z gosciami nikt nie jest dzi**a a ni k**wiarzem tylko ,ze seks jest jak najnaturlniejsza rzeczy i to kazdy indywidulanie rozstrzyga jakie zycie bedzie prowadzil a w polsce przydalo by sie troche wiecej szacunku co do czlowieka,obejetnie czy to kobieta czy mezczyzna zasciankowosc i stosunek do seksu ma tu wiele do zyczenia ale dopiero uwalniajac sie od dogmy rodzicow i kosciola to moze zrozumiecie

jeśli to jest nasza prywatna sprawa to po co sie wypowiadasz na ten temat. kto pozwolił ci nas oceniać? ja przynajmniej wiem ze zrobię to z miłości i raczej nie będę miała problemów z policzeniem moich partnerów seksualnych :O

Gość KSia22
A ja wolę mieć kłopoty z policzeniem partnerów i byc dobra w łóżku niż odwrotnie...

Gość jak jestes
dupodajką to tak jest.

Gość KSia22
Ja po prostu lubię seks, ale idąć twoim tokiem myślenia to jesteś zapewne chujodajem, tyle że kiepskim :)

Gość jak jestes
jestem prawiczkiem dziwko :)

Gość Ksia22
Mało kulturalny co prawda, ale to już wina rodziców. Natomiast co do szczegółów dziwką nie jestem bo w ten sposób nie zarabiam i to nie faceci wybierają mnie, tylko ja ich, ot drobny szczegół.

Gość tak sobie to tlumacz
:D

Gość KSia22
A dziękuję serdecznie za radę :)

Gość pytanie do Ksia22
A ilu partnerow mialas? Wszystko to "milosc", jak dlugo z kazdym bylas zanim poszlas do lozka? Czy to raczej przygodne znajomosci, na jedna noc???

Gość Ksia22
To pytanie raczej jest dość prywatne... W sumie było ich 9 (z obecnym). W żadnym przypaku (również w obecnym) nie było miłości, nie poznałam jeszcze faceta z którym chciałabym spędzić resztę mojego życia, a tylko za takiego wyjdę za mąż. Wszyscy byli mili, ładni, rozgadani ale brakowało im tego czegoś co ja bym chciała żeby oni mieli - ot wybredna jestem ;) Jak długo - praktycznie od razu - bo to ja ich wybierałam a nie oni mnie. choć z raz czy dwa pomęczyłam jakieś biedaka z dwa tygonie :) A jeśli chodzi o przygodne znajomości - mogą być znajomościami ale nic więcej, nie poszłabym do łóżka z kimś kogo dopiero zobaczyłam, choćby był najpiękniejszy jak Brad Pitt ;)

Gość pytanie do Ksia22
Prywatne, nieprywatne - w końcu internet i można być anonimowym. Tak samo jak można chamsko pisać będąc dobrze wychowanym. Brak zahamowań po prostu. A to co piszesz daje do myślenia. Jakbym ja sobie wybrał dziewczynę to znaczy, że mogę ją od razu brać? Bez sensu. Po prostu się nie szanujesz. I po co z nim jesteś i się im oddajesz skoro wiesz, że nic z tego nie będzie?? Dziwna filozofia.

Gość Coala w klimie
ja jestem jak Brad Pitt:)

Gość Ksia22
Anonimowość nie zwalnia od kultury i dobrego wychowania - bezdyskusyjnie. Jak sobie wybierzesz dziewczynę i będziesz chciał z nią spać, to to czy będziesz z nią spał, czy nie, absolutnie nie zależy od ciebie - tylko od niej. Jakbyś sobie ją ot, tak wział jak piszesz, to nazywałoby się to gwałtem. Ja szanuję się bardzo - uwierz. Natomiast jeśli piszesz o szacunku - to jeśli miałabym go budować na niedostępności seksualnej, to chyba musiałabym nie mieć innych zalet. Budowanie szacunku na wyrządzaniu pewnego rodzaju, jakby nie patrzeć, cierpienia u drugiej osoby - to dopiero jest dziwna filozofia. i nigdy nikomu się nie "oddałam" - ja zawsze biorę - to co chcę. Ciekawe czy Brad Pitt jest podobny co Coali w klimie? ;)

Kaśka no jeśli ta liczba w nicku to Twój wiek to się bardzo nie szanujesz :O Każdy broni swojego stanowiska ale 9 partnerów to już przesada. A mówią, że to faceci mogą iść do łóżka bez miłości:O Jak widać niektórym kobietom też coś się pomyliło :O

Gość jajoorangutana
elo ja jestem prawiczkiem mam 15 lat:) i zamierzam jak najszybciej stracic wiec chetne dziewczyny zapraszam na gg 2311616:)) jestem z Krakowa ale okolice tez moga pisac przejade sie:));p

Gość pytanie do Ksia22
Weź już nie pajacuj bo dorabiasz jakieś farmazony do swojego dupodajstwa i tyle. Ty sobie faceta bierzesz, a jak facet wezmie babke to od razu piszesz, ze gwalt -> czyli ty facetow gwalcisz? Przeciez wiesz o co chodzilo i nagle piszesz jakies pierdoly. Nie da sie z Toba porozmawiac, idz sobie znajdz dziesiatego lowelasa, niech cie zerznie porzadnie.