Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklero tyczka

Zapomniane tabletki - help !

Polecane posty

Gość sklero tyczka

Ludzie ludzie ratunku ! Która się orientuje co powinnam tewraz zrobic ?! Właśnie 10 minut temu odkryłam, że od piątku nie wzięłam tabletki :x :X :x :X :X NIE WIEM jak zapomniałam !! Jakbym miała dziurę w pamieci ! biorę tabsy od 5 lat i cholera jasna nie wiem jak moglam zapomniec 3 (TRZECH :X ) tabletek pod rzad !!! Tydzien wczesniej zaczełam brac po tygodniowej przerwie, ta piątkową pierwsza zapomniana to jest 7 tabletka w opakowaniu, co ja mam teraz zrobic ?! Nie brac tydzien i w nastepny piatek wziażć czy nie brac miesiac ? KIEDY powinnam wziąźć następną ? pomózcie :(

Gość sklero tyczka
ludzie !!!!

to odstaw, zrob tygodniaowa przerwe,okres ci sie przesunie i tyle, wiec jak w piatek nie wzielas to w ten piatek zacznij nowe opakowanie i bedzie git

zrob tak jakbys skonczyla to opakowanie w piatek poprostu i zacnzij nowe po tygodniu

Gość sklero tyczka
ale to ze to był w sumie pierwszy tydzien (albo początek drugiego :O ) nie ma znaczenia ?? Czytam w necie o tych tabsach i nic nie pisze o tym jak sie wiecej zapomnialo, jedyne to, ze powinno sie je odstawic :O Na jednym forum pisalo, ze powinno sie zglosic do lekarza, zanim dostane termin to tydzien pewnie minie :O

Gość sklero tyczka
to jest takL tydzien okres optem tydzien tabsy i znowu okres i po tygodniu tabsy ?

mozesz zrobic tez tak ze wezmiesz tabletki zapomniane na raz i bedziesz sie zabezpieczac do konca cyklu

Gość ejbisi
Ale już za późno brać wszystkie na raz bo organizm i tak zareaguje okresem. Wiec juz lepiej odstaw na tydzien znowu.

Gość sklero tyczka
Cilest

Gość sklero tyczka
czyli najlepiej miec ten okres znowu jezeli wystapi i za tydzien znowu zaczac nowe opakowanie ?

Gość sklero tyczka
dzieki !