Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty987

Co tym myślicie...

Polecane posty

Gość ty987

Witam .. nie piszę tego tematu żeby była dodatkowa dawka śmiechu .. bo naprawdę mnie samemu do takiego stanu jest daleko ... Więc zacznę od początku 3-4 tygodnie temu spotkałem się z pewną dziewczyną pierwszy i zarazem ostatni raz w życiu.. doszło do tego że doszedłem i wszystko wylądowało na jej piersiach-brzuchu , dziewczyna była ubrana od pasa w dół - spodnie -bielizna , rzecz miała miejsce na świeżym powietrzu , za nim dotarła do domu podejrzewam że sperma wyschła , po czym jak ona twierdzi wykąpała się. Nie dawno odezwała się do mnie że od paru dni boli ją brzuch , myślała że to wyrostek jak lekarz pierwszego kontaktu - skierował ją do szpitala gdzie na oddziale ratunkowym podobno dwaj lekarze stwierdzili że to nie są objawy wyrostka wysłali ją do ginekologa który napisał `karteczkę ` jakoby była to wczesna ciąża .. co o tym myślicie.. to wszystko jest dla mnie jak bajka... dodam że dziewczyna twierdzi że jest dziewicą.. i nigdy z nikim nic nie robiła..

Gość cooooooooooooooo
niezle cie wkreca

Gość cooooooooooooooo
a jak juz ja wyslali do ginekologa to pierwszym pytaniem jakie jej zadal bylo zapewne czy odbyla kiedys stosunek plciowy a lekarza nie oszuka wiec musiala tobie nasciemniac ze jest dziewica

Gość ty987
takk ... napisała mi że lekarz się zdziwił po tym jak ona mu powiedziała że z nikim nie spała , i stwierdziła że mogło go zmylic to że używa tamponów ...

Ty987, jeżeli twoje nasienie spłynęło po jej ciele w okolice narządów płciowych, to może być z tobą w ciąży. Chodź oczywiście ojcem może być też ktoś inny. Gdy dziecko się urodzi to proponują wykonać badanie DNA w celu potwierdzenie twojego ojcostwa. To rozwieje wątpliwości.

Gość ty987
A możesz mi powiedziec jak spłynęło ? plemniki to żołnierze że przedarły się przez spodnie i bieliznę? too jest chore !

Gość ty987
Po drugie.. czytam tutaj tyle wypowiedzi .. i ludzie od takiego czasu starają się o dzieci .. aa jej spłynęło .. ?!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nawet jakby byla naga i by splynelo do pochwy to by nie byla w ciazy bo to sa inne srodowiska i plemniki by nie przezyly.

Gość cooooooooooooooo
haha od uzywania tamponow dobreee od tamponow sie nie traci dziewictwa tak na marginesie :)

Gość ty987
no własnie !

Gość a Tobie kto pierze mamusia
lekarz na podstawie zwykłego badania może stwierdzić dopiero ok 6 tygodniową ciążę. Jeśli są podejrzenia kieruje na badanie krwi lub każe zrobić test.

Gość ehhhhh
holly virgin:)

Gość ty987
więc ja już nic z tego nie rozumiem , po drugie utrzymuje że jest dziewicą dla dlaczego lekarz badała ją ehm .. skoro wspominała coś o tamponach że to mogło go zmylic .. aa co najwazniejsze.. przypomniałem sobie że w ten dzien owa dziewczyna miała koszulke na ramiączkach ja tylko obsunąłem ją w dół w raz z stanikiem ..

Gość ehhhhhhhahh
a czy tej dziewczynie moze zalezy na tobie? Moze zrobila to specjalnie zeby cie wkrecic w ojcostwo?

Gość ty987
jaa ją raz w życiu na oczy widziałem .. nic po za tym ..

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhha
no to po co dales jej swoj numer?

Gość ty987
nie no nie zagłębiajmy się po co jej numer dawałem ... to jest nieistotne..

Gość karoolek
to od ciazy ja tak brzuch bolał ze na oddzial ratunkowy ją musiano wysłac ? a potem w dalszej kolejnosci wyladowala u ginekologa który stwiedził wczesną ciaze ? w wczesnej ciazy nie ma co bolec !! bolec mogą jajniki , albo poronienie , a skoro to i to nie wystapiło to dlaczego ja brzuch bolał ? cos mi to nie pasuje bo oczywistym jest , ze istnieje mozliwosc tego ze jak sperma wplynela do jej pochwy do zaplodnienia moglo dojsc , ale skoro miala na sobie majtki i spodnie to takiej mozliwosci nie ma !! , chyba ze wziela sperme na paluszek i kiedy nie widziales sobie go tam wlozyla , ale po co ?????

Gość karoolek
Chyba - jesli to prawda oczywiscie - teraz sobie podywaguję (usmiech) miala stosunek wczesniej z kims kogo w ciaze nie moze wkrecic i tu zupelny strzał - wujek - starszy pan co ma rodzine , sasiad , stad potem w obawie ze sie moglo coś zdarzyc wziela ciebie za koło ratunkowe jak i jelenia - ale to czysta fantazja moja .

Gość ty987
miała spodnie i majtki .. aa z tego co sobie zaczynam przypominac to podkoszulek .. ze stanikiem zsunietym na brzuchu .... nie wierze w to ze mogla by to zrobic .. taa dziewczyna jest zbyt młoda...

Gość ty987
ma problem .. boo jaa też nie pozwole się w nic wrobic coo jej juz uswiadomilem too powiedziala -ale jaa Cie nie chce w nic wrobic .. trala ...

chyba że jej odbio i nie pozbyła sie tej spermy. ogladałam film oparty na faktach, dziewczyna chciała wrobić chłopaka w gwałt, znalazła prezerwatywę z jego spermą i wpakowała sobie do pochwy. tyle że w ciąży nie była, bo jak ktos napisał wyżej sperma przeszła przez różne srodowiska a plemniki nie mają jakiejś skorupy ze sa tak wytrzymałe... im dobrze w śluzie. dziewczyna cos kręci, tylko jeszcze nie wiadomo co. spróbuj się z nia spotkać i spytaj to skierowania lekarskie i wyniki jakichs badań... niech ci je pokaze, skoro była u lekarzy. lub zawitaj do niej z testem ciążowym, niech zrobi, powiedz że jego wynik dodatkowo jej pomoze okreslić sytuację itp... niech przede wszystkim UDOWODNI

Gość ty987
takk masz rację tylko czemu to ja mam ponosic odpowiedzialnosc i sie denerwowac skoro too jest naprawde mało realne ..patrzac na to obiektywnie ... nie chce utozsamiac sie z ta dziewczyna .. dlatego nie chce znac zadnych wynikow badaj ... i testow .. ona nie oskarzyla mnie o to ze to ja .. ona w ogole nie wie kto .. co jest najlepsze..

Gość cooooooooooooooo
skoro nie wie kto to nie sadze zeby byla dziewica ... pozatym skoro pisales ze to stalo sie na lonie natury to mysle ze po wszystkim wytarla sie czyms a nie poszla sobie z twoja sperma na cyckach i brzuchu do domu :D

Gość ty987
podejzewam ze stanik .. koszulka.. chociazby taa sperma spływala.. aa schnie naprawde bardzo szybko przeciez.. too musialaby sie zatrzymac na spodniach .. ewetnualnie na majtkach .. przeciez plemniki to nie rambo ..

Gość cooooooooooooooo
no to skoro to wiesz to po co sie zastanawiasz nad wymyslami jakiejs gowniary

Gość ty987
zastanawiam sie boo ona twierdzi ze z nikim nic nie robila ...

Gość cooooooooooooooo
jezeli z nikim nic nie robila to po pierwsze lekarza nie oszuka , po drugie w ciazy nie boli brzuch a po trzecie moim zdaniem to jedna wielka sciema i nie byla nawet u zadnego lekarza!

Gość ty987
twierdzi ze sie jej okres spoznia miala dostac 22 , zreszta .. jaa sie jej dopytywal nie bede... co i jak .. ostatni raz rozmawialem z nia wczoraj nie zamierzam dluzej sie denerwowac... ludzie staraja sie o dzieci .. i nie maja szczescia ..aa ona by zaszla przez cos takiego .. too jest ..... dla mnie po prostu niesamowite. co ona mowi i w ogole ..

Gość cooooooooooooooo
cos sie ta dziewucha myli w zeznaniach ... a to lekarz potwierdzil ciaze a to znowu okres jej sie spoznia, moze niech wymysli jedna wersje to bedzie bardziej wiarygodna