Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty987

Co tym myślicie...

Polecane posty

Gość ty987
powiedziała najpierw o tym lekarzu a jak spytałem o okres to powiedziała że miała dostac 22 i od lekarza dostala jakies tabletki rozkurczowe.. i diete..

Gość cooooooooooooooo
tabletki rozkurczowe w trakcie ciazy? hmmm ekstra

Gość ty987
wiesz.. może mi to wyłumaczysz dlaczego tak ekstra w drugą stronę bo zbytnio nie rozumiem ?

Gość balcerkowa
wyluzuj...nie ma sensu dalej sobie tym glowe zawracac...ona po prostu cie sprawdzala..czy tobie na niej zalezy....

Gość ty987
nawet nie wiesz jak chcialbym zeby tak bylo ;]

Gość ty987
..

ja bym to chciała jakos udowodnic, żeby wiedzieć że nie robi sie ze mnie głupka. bo ona ci pisze o tych lekarzach itp. a naprawde to się smieje że tak cię wkręca. doprowadz do tego żeby się skompromitowała. ale jesli stało się coś o czym nie wiesz, moze jej cos odbiło, naprawde była u lekarzy - to wstyd ją z tym zostawić. wtedy już nigdy sie nie dowiesz jak było naprawde! i za rok bedziesz myslał - "ciekawe czy ona była w ciąży czy nie". wiec poświeć sprawie kilka dni i załatw ją. zobacz dowody - podejrzewam że nie bedzie ich miała, wiec spali cegłę a ty będziesz miał satysfakcję i czyste sumienie.

Gość ty987
popatrzcie na to ... Stefanek 23:23:47 i chcialem sie spytac czy nie wiesz czy ona sie puszcza gdzies ogolnie albo na imrpezach? ^^^23:24:03 hehe podobno jest strasznie latwa.... ^^^ 23:24:09 i strasznie nachalna ^^^^23:24:15 jak jej sie jakis koles spodoba także jaa nie zamierzam utrzymywac z nia kontaktu ..

Gość ty987
?!

Gość no to laska chce cie ladnie
wkrecic na dzieciaka. Powiedz jej, ze jest glupia. Plemniki w kontakcie z powietrzem momentalnie umeiraja. SPerma sucha to sperma martwa, z ktorej NIDGY W ZYCIU nie bedzie dziecka. Laska jaja sobie z ciebie robi. Nie daj sie wkrecic.

Gość ty987
ostatni raz rozmawiałem z nia dwa dni temu , wiecej nie zamierzam ! uswiadomilem ja ze nie dam sie w nic wrobic i zeby mnie do tego nie mieszala.. na tym skonczyla sie rozmowa..

Gość ty987
przed chwila .. laska zostawiła wiadomosc - juz jest w porzadku ... / cholerna........... dzieki za wszystkie odp

Gość trzymaj sie chlopie i zdala
od takich panikar, ktore nic nie wiedza i bez sensu schizuja.