Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

pogadajmy o czymś fajnym,

Polecane posty

ludzie, a nie o pierdołach! To forum erotyczne a gadacie o bzdurach ( w większości) kto zapoda temat?

Gość jajajajaa
lubiecie robic chlopakowi dobrzee reka?

mozna by w końcu zacząc jakis fajny temacik:), np mój facet jest bardzo delikatny , kocham go ale czasem mam ochote na taki ostry sex z nim :), taki numerek z nienacka, nie jestesmy długo ze soba nie wiem jeszcze nie potrafię mu tego pokazac a powiedziec jakoś mi nie przechodzi przez gardło:) Jutro wyjeżdzamy razem na tydzień na pierwszy wspólny urlop może si e rozkręcimy:)

i już temat umiera śmiercią tragiczną bo jakiś debil chwali sie jakiego ma paszczura

Gość ona211
kochacie sie w ponczoszkach? mezczyzn to podobno kreci

Mnie gnębią więsze problemy. Od miesiąca szukam pracy i znaleźć nie mogę. W dodatku, jeżeli wierzyć "Asia Times", to w tym tygodniu Amerykanie zajmą się irańskimi instalacjami jądrowymi.

chce sie z Wami czyms podzielic , wiem ze odbiegam od tematu ale moja młodsza siostrzyczka urodziła przed chwilka dziewczynke , ale sie ciesze huraaa podobno taka słodziutka :)

Florek każdy ma problemy- wieksze i mniejsze, ale to forum służy rozwiązywaniu takich problemów jak "pończoszki czy rajstopki". :) i wszystko gra. Problemy z pracą- nie przejmuj się, ja wzięłam pożyczkę 1000zł na wczasy bo miałam na 100% iść do pracy od lipca a tu 30 czerwca pracy ni ma ;P ale poradziłam sobie i za 2 tygodnie jadę na cudowny wypoczynek z moją 2 połową

jak wyjeżdzacie na wakacje to będziesz miała okazję.Wcale się tym nie przejmuj że on jest delikatny faceci szybko sie podniecaja nie tak wy Jak będziecie gdzieś w miejscu nadającym się na seks,pocałuj go i rozepnij mu rozporek pogładz po penisie ,zacznij jęczeć (na fecetów to działa) Szepnij mu do ucha namiętnie , że zapomniałaś włożyć stringi (bedziesz w spódniczce) i zobaczysz jak szybko sie zacznie

facet masz rację. mój też był kozak w łóżku ale jak chciałam w innym miejscu to "mięknął" :) ostatnio weszłam jednak do przymierzalni w Tesco gdy przymierzał spodnie i zaczęłam go dotykać- było ostro szybko i mmm przyjemnie. Tacy sa faceci :)

23 lata szczesliwa jest , ja tez jeste bo strasznie z nią to przeżywałąm, byłam codziennie w szpitalu, leżała tydzien rano wiozłam obiadek , na 17 do pracy , wykończył mnie ten jej poród ale super ciesze się, bardzo to nas do siebie zbliżyło

ja jestem trochę za młoda na bąbla, ale jakby się zdarzyło to byłabym szczęśliwa. małe dziecko to straszny skarb, a jak słyszę o tych koorwach które wyrzucają dzieci przez okna lub zostawiają to mnie krew zalewa.

ja mam 26 lat i urodziłąm w wieku 19 lat, wiem możecie powiedziec ze puszczalska , ale chodziłąm z ojcem przez cały okres LO ... był moim mężem ale nie dorósł do tego i sie rostaliśmy tak było lepiej dla mnie i dla dziecka bo mnie prał, trzymał w klatce jak lalkę , teraz jestem szczesliwa moja córeczka tez , i mam swojego ukochanego faceta:)

jakis tam facet dzieku za rade jestem odwżna ale czy aż tak nie wiem hihihihi

Gość flirciarz25
dziewczyny, lubicie czasem poflirtować z innymi chłopakami, tak ich podkręcać, trzymać w niepewności...?

ja odkryłam w sobie duszyczke flirtu dopiero niedawno , ale raczej tak w żartach, wczesniej byłam smutna dziewczyna , teraz jestem pełna życiu i optymizmu, ale nadal sie boje tak mocno zakochac bo sie troche boje , ale co tam :) a

na ja mam 19 lat :) i tez chodzę z Nim od 3 lat (od końca gimnazjum), jest dwa lata starszy i nie raz mi już mówił że marzy mu się bobas :) ale że za mała jestem :) ma racje. Tuńka ten Twój były to z całym szacunkiem do Ciebie chooj jakich mało. Dziecko powinno go nauczyć dojrzałości a ten sqrwysyn takie rzeczy robił. za jajca go powiesić. Moje słońce nigdy by mnie nie uderzyło. i ma dwie malutkie siostrzenice- widać że ma wspaniałe podejście do dzieci, Cud :)

flirciarz - nie wiem, bo mam już faceta i flirtuję tylko z nim. Ale lubię go potrzymać w niepewności, większość dziewczyn to stosuje bo to na Was działa. i tyle w temacie

Gość flirciarz25
no ja tez muszę przyznać, że kiedyś mnei nie kręciło takie flirciki internetowe - wydawało mi się zbyt dziecinne ale od jakiegoś czasu pisałem ze swoją koleżanką i często osstro podkręcaliśmy tematy a ona zna się na rzeczy ;) Myślę, że to całkiem przyjemne oderwanie się od rzeczywistości no i wyobraźnia ostro pracuje

Gość flirciarz25
no masz rację tuska1313, działa na nas niesamowicie... Ale tak szczerze, nie bajerowałaś nigdy z innym facetem gdzieś na jakimś gadulcu bądź na forum?

Gość amis
ja chce na plaże a ona nie byłoby fajnie paczka jedzie a ona że chce ze mną sama być q****wa co jest rozerwać się ,być gdzieś ale ona nie, nudna jakaś się zrobiła sam nie wiem

szczerze- jak mam ochote na powiedzmy sobie szczerze- cyber sex- to biorę skype i łączę się z moim Skarbem. Mieszkamy 100 kilosów od siebie więc to miłe urozmaicenie.Lub siedzę w szkole a tu flirciarsko- zboczony smsik. I nie potrzebuję innych bo z moim się wspaniale flirtuje no i zawsze jak sprawy zajdą hmm za daleko i spełnimy nasze pragnienia "life" to nie mam wyrzutów bo to w końcu MÓJ facet! :)

moj przed ślubem był aniuołea , ale przeszkadzało mu to np ze studiuje ze nie jestem tylko dla niego, ze chce miec innych znajomych, był zaborczy ach szkoda słow jak wypił to wpierdol... tyle

Gość flirciarz25
tuska1313, wielki szacun dla Ciebie!!! No jak macie taki kawałek od siebie to tym bardziej za sobą się natęsknicie a tęsknota i wyposzczenie powodują potem wzmożone doznania przy spotkaniu ;)

wracajac do tematu flirtowanie jest super , mój Pingwinek cały czas ze mna flirtuje , i na wzajem , droczymy sie czesto bo pracujemy razem, fajnie ale wazne jest tyo ze jest super zajebiscie inteligentnym i czułym facetem:)

masz 26 lat i masz opory przed "zgwałceniem " swojego faceta. Przestań się stresować Tylko pamietaj o gumkach ,bo zostanie tylko Zrobienie loda.