Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jintao

impreza 18stkowa

Polecane posty

hej, planuje jedzenie na 18 mojej siostry, macie jakies pomysly? narazie mamy kanapki, ognisko, salatke z tunczyka, koreczki, sledzie, alkohol, i slodycze (Ciastka, chipsy,paluszki)

Gość Imprezowicz
Jest Crunchips jest impreza!

wystarczy a nawet nadto ;] na urodzinowych imprezach nikomu nie chce sie jesc kazdy raczej pije i podjada chipsy paluszki i orzeszki ;]

ja na wtspei jak ju zsie wszyscy zeslzi to mialam jakies kluski slaskie z sosem i jakims miesem (zeby zaczac od cieplego), kanapki itp to standard, a potem w nocy na cieplo byljeszcze bigos :)

Gość kie ka
za dużo tego wszystkiego :P u mnie były kanapki ,bigos ,chipsy paluszki i ciastka (plus alkohol oczywiscie) ,nie rób za dużo bo przy alkoholu i tak nie bedą duzo jedli ,chipsy itp zejdą na pewno ale kanapek i bigosu u mnie zostało bardzo dużo

Gość gość
A poza jedzeniem myślałaś jak ta impreza ma wyglądać? Bo może być zarówno skromna, cicha, ale i szalona. Co do tej drugiej opcji, można np pomyśleć nawet o pomocy firmy takiej jak https://www.twojevent.com/ - ale nic na siłę, to tylko taki pomysł, sugestia :)