Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikroMakroHelp

Tabletki powiekszajace BIUST - doswiadczeni w tym temacie

Polecane posty

Gość MikroMakroHelp

Jakie macie doswiadczenia z takimi tabletkami? Czy naprawde powiekszaja biust? Jesli tak to o ile? Podawajcie nazwy dzialajacych jak i tych, ktorych trzeba unikac...

Gość Cieśla
Ja je brałem tylko kupilem na aukcji Tab. powiększające pytonga. Ze zdzwieniem spostrzegłem ,że to te same tabletki co na powiększanie biustu , ale bez obaw łykałem . Teraz już nie mam marnych 16cm, cieszę się knagą długości 22,5cm. To wszystko w niecałe 2 mieciące. Zazdroszczą mi nawet studenci z roku pochodzacy z Kongo.

Gość MikroMakroHelp
ja powaznie pytam, naprawde bardzo by mi pomogly takie informacje:(

Gość Cieśla
A czego się spodziewałaś ,że za 29,99 zł dostaniesz biust C lub D. Mogę Ci tanio sprzedać książkę jak osiągnąć sukces jedyne 69,99zł Również krem i herbatkę na bujne piersi za 19,99zł A dla twojego chłopa najój na odwagęi potencję za 9,99zł

Gość MikroMakroHelp
mojemu chlopakowi nic nie trzeba ani na odwage ani na potencje, a o tabletkach juz sobie troche poczytalam i chyba zrezygnuje, no nic musze uzbierac na zabieg z kwasem hialuronowym, to mi moze troche zajac

Gość Cieśla
To był świetny temat na podszywy. A taka cisza. Co do powiększania biustu szkoda mi tych dziewczyn co wydają kupe kasy na powiększanie biustu. Lepiej zafundować sobie wycieczkę np Grecja, Włochy czy coś , ew zapisać się na siłownie . Nigdy tego nie zrozumiem , zwłaszcza ,że można zostać "gwiazdą" programu "uwaga".

Gość Proponuję powiększyć rozum
zamiast cycków:classic_cool:

Gość ania123456
o matko znowu same mądrale się wypowiadają. Też bym chętnie przeczytała czy to prawda, że są tabletki które naprawdę pomagają. Ktoś używał i widział efekty?