Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondi467

Chcę znaleźć na prawde fajnego chłopaka..

Polecane posty

Noo nawet fajnyy samochód..w mojej miejscowości jest chłopak, który ma taką zajebis** BMW-ice, że nie mogę sie napatrzyć..śliczna...czarna z czerwona tapicerkaa

Tallulah- zartuje z tym umawianiem..przecież nie umówie sie z 26-latkiem przez internet..aż taka naiwna to ja nie jestem ;) ale wiesz..jak mi powie, że ma fajny samochód to na mnie to nie działa(nie lece na kase)

niebieska tapicerka oczywiscie :classic_cool: a teraz dam ci dobra rade................... DZIEWCZYNO UCIEKAJ STAD MASZ DOPIERO 15 LAT JESTES MLODA TU SIEDZA SAME PRZEGRANE KOBIETY 30 LETNIE !!!! :d :d:d:d:d:dd

ahaaa...niebieska tapicerkaa..noo tez ładnie..ale nie lece na samochody sorrki Jacuś

Gość trener pokemonow
bo jesszcze młoda jestes, to nie lecisz na kase

Gość siedza kobiety 30letnie
i przegraniec życiowy Jacuś. :classic_cool:

hehe... :D dobre było to z Jacusiem.. ;) nigdy nie leciałam i nie lece na kase..mam nadzieję, że sie to nie zmienii..

No właśnie Tallulah..nie koniecznie wszystkie dziewczyny/ kobiety lecą na kase..mamy swoja ;)

Dobrze ze juz w tak mlodym wieku tak myslisz ;) Nie ma chyba nic gorszego niz byc uzaleznionym od faceta finansowo... Kieyds chyba nawet byl tu taki temat, pewna kobieta zalila sie ze siedzi w domu z dzieckiem na wychowawczym a ze maz pracuje, to jej wydziela kase na dom, musiala mu nawet pokazywac rachunki ze sklepu - straszne...

Wiesz..moim zdaniem jeśli już mieć męża, tą druga połowę to dzielić się z nią zawsze i wszystkim..nie jestem lapczywa na kase..nie chce byc bogata bo pieniadze robią wode z muzgu..

Słuchaj..nawet jak bym była Twoja sasiadką to bym się z Tobą nie spotkała.. ;) :P:D

ja ejstem sama od marca a czy mi zle? czasem tak bo dobrze jest sie do kogos przytulic i w ogole ale ja nie ebde nikogo na sile szukac:) sam sie znajdzie:) nie mowie tu oczywisicie o czekaniu w nieskonczonosc:) ale tez nie bede z pierwszym lepszym bo ejstem sama;) teraz mam taki okres ze ciesze sie czasem z tej samotnosci:)tu mozna do kgoos sie usmiechnac, tam do kogos oczko puscic:P