Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieteskniocaa

nie tesknie za swoim chlopakiem.

Polecane posty

Gość nieteskniocaa

Studiuje gdzies indziej a mam rodzicow gdzies indziej. chlopaka mam w miejscu gdzie studiuje. wyjechalam na wakacje do rodzicow. i nie tesknie za swoim chlopakiem ! a minely 2 tygodnie. co to zonacza?

Gość ehhhhh
zuch dziewczyna:)

Gość Kochaniczka
Kochac znaczy tęsknić!!!

Gość To ze nie odczuwasz uczucia
tesknoty nie znaczy ze go nie kochasz. Nie kazdy wiedza jak to jest tesknic ale na pewno sobie kilka razy pomyslalas ze milo byloby go zobaczyc . I to jest to , tak mysle

Gość tajemnicaaaa
mialam to samo :( ale wraca wszystko do normy . przezylamkryzys zakochalam sie w innym . ale nie bylo na to szans. jestem dalej z moim facetem i chyba zakochuje sie w nim powolutko again

tez nie tęskniłam jak mój wyjechał... I trwało to jakieś 3-4 tyg... Ale potem? Z dnia na dzień coraz bardziej i bardziej a teraz to mnie normalnie nosi:) przejdzie Ci, zobaczysz:)

Gość nieteskniooca
nie wiem... czasami mysle ze poprostu go nie kocham, boje sie tej mysli. czasem mysle ze jestem z nim tylko dla tego by nie byc sama... a wiem ze przeciez jak jestesmy razem to jest nam calkiem fajnie... mam dylemat...

Gość ZakochaneMalenstwo
Ja to zawsze tęsknię już kilka dni przed jego wyjazdem ... A teraz jeszcze jak ma iść na studia dzienne 50 km od naszej miejscowości i będzie tylko w weekendy i to nie zawsze, bo nieraz będzie musiał się uczyć na jakieś sesje to już w ogóle mnie nosi... :(