Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest cholera

Trace smak i węch co jest?????????

Polecane posty

Gość co jest cholera

Od czasu gdy zrobiłam sobie kolczyka w nosie są momenty gdzie nie czuje co jem i nie czuje zapachu czy to jest spowodowane kolczykiem czy czyms innym?

Gość co jest cholera
ciaza... nie ma takiej mozliwosci

Gość Lenner
Podczas kłucia dziury mogło nastąpić do usunięcia receptorów odpowiedzialnych za smak i czucie. Tego już nigdy nie odzyskasz. Trzeba było najpierw przemyśleć sprawę.

Gość ramburak
po prostu masz uszkodzony nerw. wolałbym ciąze na twoim miejscu, 9 miesiecy, dziecko do beczki, a tak to już nigdy nie poczujesz zapachu bławatków o poranku, zapachu wiatru szemrzącego miedzy sosnami o w górach :/ eh, i na co ci był ten kolczyk kurcze :(:(:(

Gość co jest cholera
czyli nie bede wiedziec co jem i czuc zapachow??narazie nie czuje takich lekkich ale np mocne perfumy tak.Zostanie tak czy bedzie sie pogarszac?

Gość ramburak
idź do lekarza najlepiej, popros o skierowanie do specjalisty moze sie pogarszac, a mozesz miec tylko teraz taki ogłupiały nos przez jakiś czas

Gość co jest cholera
powaznie mowisz??? kolczyka mam juz z pol roku

Gość ramburak
łeee, jak to już tyle czasu, to gorzej nie bedzie :) myslalem ze to nowy kolczyk... ale lepiej powiedz lekarzowi ,nawet tak "przy okazji" nie przejmuj sie, skoro to tyle juz trwa i nie pogarsza sie to nie jest źle :)

Gość co jest cholera
juz sie wystraszylam ze calkiem strace

Gość moze sie pogarszac
moja kumpela jest po wypadku...ma uszkodzone NIEODWOLALNIE nerwy odpowiedzialne za smak i zapach. Nie czuje nic. smaku ani zapachu. I tego nie da sie cofnac mimo jakichs tam lekow.

Gość Wutka38
Moja koleżanka w dzieciństwie też zrobiła sobie kolczyk tylko ze na języku, i od tamtej pory w okolicach kolczyka, który już zresztą usunęła nic nie czuje. Najgorsze jest to, że już nigdy nie poczuje smaku słodkiego, bo kolczyk miała umieszczony na czubku języka, a właśnie tam znajduje się obszar gdzie odczuwalny jest słodki smak. Od tamtego czasu nie je dla przyjemności, tylko dla wypełnienia żołądka.