Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shamrock_

jak rozgryśc i zrozumiec Kobiete ???

Polecane posty

"Od zawszezastanawiało mnie jak rozgysc kobiete...wiedziec co czuje, czego chce ? " ale po co chcesz rozgryzac kobiety??? czy wiesz jak dokładnie działa telewizor plazmowy? rozgryzłeś go całkowicie? nie... wystarczy, ze masz pilota i wiesz kiedy naciskac te kilka guzików, ktore sie na nim znajduje... kobiety sa takie same - gdybys zaczal je analizowac, zamotasz sie... bo one same dla siebie sa najwieksza zagadka i same ze zrozumieniem siebie maja najwieksze problemy... nalezy wiedziec jak je obsługiwac a nie je rozgryzac

komiczne [stęskniona rzuca się na szyję i namiętnie całuje w policzek] :P

Autorze posiedź trochę na kafe ,a doznasz olśnienia i będziesz wiedział co i jak ,a słowa komicznego uznasz za zbyt skomplikowane:D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość shamrock_
hehe setnie...to co powiedziałes o plazmie:)a co do tego forum...jest naprawde geniale tyle iformacji na temat kobiet nie posiadłem przez dobry kawał swojego zycia:P

czesc Doprawdowa :) "Ale niestety z kobietą to tak jak z 20 letnim polonezem - nigdy nie wiesz kiedy hamulce wysiądą" dlatego nie nalezy nadmiernie wiązac sie z nim emocjonalnie i po prostu uznac, ze kolejna fura, na pewno bedzie lepsza... a przynajmniej szybsza:P

"tyle iformacji na temat kobiet nie posiadłem przez dobry kawał swojego zycia" ja niestety poosiadłem ich az zbyt wiele :P dlatego tu sie tylko bawie a nie ucze

ja mowie o samochodach, a ta ciągle tylko o seksie... nie ma nic gorszego niz wyposzczona baba :P

"A myślałam, że o kobietach, a nie o samochodach. " jest damskie imie Mercedes... Ale chyba nie ma Polonez :P

Gość shamrock_
nie chodzi o to ile wiem o kobietach...mialem na mysli to ile zgromadziłem informacji na ich temat...gdybym wiedział jakim dogodzic byłbym najlepszym mezczyzna na siecie:P:P:Psame iformacje nie dają pewnosci sukcesu w postępowaniu z kobietami. Tak przynajmniej mi sie wydaje:)

"gdybym wiedział jakim dogodzic byłbym najlepszym mezczyzna na siecie" najlepszy facet na świecie wie jak kobiecie dogodzić ale tez musi sie atrakcyjnie prezentowac:P

"gdybym wiedział jakim dogodzic byłbym najlepszym mezczyzna na siecie" najlepsi mezczyzni na swiecie robia wszystko by wlasnie kobietom nie dogodzic... bo to one maja dogadzac im :P a oni są atrakcyjni samym swoim jestestwem i taka postawe kobiety kochaja :D

Gość shamrock_
wydaje mi sie, ze kobieta poprostu powinna czuc sie przy mężczyznie bezpieczna, kochana i szczęsliwa:)

to Ci sie źle wydaje... kobieta potrzebuje skrajnych emocji, torche zagrożeni,a troche bezpieczenstwa, troche milosc ale i troche jej braku... gdy kobiecie jest zbyt dobrze i bezpiecznie, to zaczyna jej sie nudzic i szuka innych wrażeń...

ale z ciebie dzieciak- kobieta powinna się czuć przy facecie niepewnie- to ją mobilizuje do ciagłego starania się o względy jegomościa, to, ze kobiety powinny byc zdobywane przez facetów to jakis mit, nie ma w męzczyźnie nic bardziej pociagajacego niż "niedomówienie";)

Gość shamrock_
wiec nalezy znalesc złoty środek ? tzn balans między zapewnieniem bezpieczeństwem, a zagrożeniem ? ufff...to moze byc trudne:P

wyszłam z kapieli- prezentujesz być może ten typ kobiet, które lubia kluchowatych, nudnych jak flaki z olejem, do bólu przewidywalnych gosci, takich w rozchodzonych kapciach;/ ja jestem kobieta która lubi wyzwania:D nuda w związku zabiłaby mnie.

Gość shamrock_
heh..mówi sie ze kobiety nie wiedzą czego chcą, faceci wiedzą co jest dla kobiet najlepsze i znowu wkraczają kobiet...mam vertigo w głowie:)wiec wg kobiet...czego one tak naprawde chcą ?

"Taaa jak się ostatnio czułam niepewnie w związku, to długo nie potrwał, bo sobie jegomościa podarowałam. Ale mu rady dajecie" po prostu trafiłas na takiego, z którym czulas sie tylko niepewnie :D i nic poza tym... a do autora - musisz zachowywac sie tak, by kobieta na samą mysl o tym, ze Ciebie straci, odcuwac bedzie niemal fizyczny ból... nie chodzi o to, ze ma na kazdym kroku drżeć o związek... ale chodzi o to, by nie pojawiło sie w jej głowie przeswiadczenie "eee tan moj facet to na pewno ze mną bedzie, bo jaka inn by go chciala/bałby sie zaczynac z inną/... dowolny inny powod)

"musisz zachowywac sie tak, by kobieta na samą mysl o tym, ze Ciebie straci, odcuwac bedzie niemal fizyczny ból..." autor oczekuje, ze mu napiszemy własnie jak to jest tak się zachowywać:D

Gość pyza908
shamrock_ -wracając do twojego pytania "ile mozna zdobywac kobiete"- kobiete zdobywa sie caly czas!

wiesz autorze tak samo jak wiele jest typów facetow, tyle jest typów kobiet i tylez ich oczekiwań, napisz, jakie cechy charakteryzują twoją panią to sie ustosunkujemy:D

kobiete nie wolno próbować zrozumiec na nią trzeba znaleźć sposób ;)