Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

************UDOWODNIĘ********************

Polecane posty

Chce udowodnic mojemu Kochanemu, ze zrobie 10 podciągniec na drążku, jednak mam abardzo słabve ręce. Znacie jakies cwiczenia, ktore mglyby pomoc??

Gość zcxzxzxzxz
znam...podciąganie na drążku

Gość Ładna laska 23 lata
najlepiej zacznij od jego drąga. ja tak robie z moim misiem juz od kilku miesięcy. mam silne dłonie i jędrne usta

Gość ramburak
wiesz, pamietam ze na 20kilku chłopa w moim dawnym LO potrafilo zrobić wiecej niz 10 podciagniec moze 5... wszystkie ćwicczenia na rece, od pompek po podciaganie i radziłbym coś na brzuch, bo on też troche pracuje jednak....

takich komentarzy sie wlasnie spodziewalam ;/ ;/ ;/ To moze to pytanie skieruje do bardziej dojrzalych osob. Znacie jakies cwiczenia tego typu?

Romburak , a moglbys poradzic na co najbardziej mialabym zwrocic uwage?? Jak nba razie nie zrobie ani jed nej pompki, wiec na pewno będzie ciężko, ale jestem uparta i wiem, że to osiągnę :)

Gość ramburak
popróbuj damskich pompek, wiesz takie zamiast nogi wyprostowane nogi jak przy klęczeeniu... łap sie rękoma jakiejs gałęzi w parku(głupio wyglada, hyhy) i nie podciagaj sie ale napinaj miesnie taki jakbys chciała sie podciagnac poćwiczyc troche jakimiś ciązarkami(wersja tania, dwie litrowe butelki wypełnione wodą albo piaskiem, trudna złapać, ale nie trzba wydawać kasy an hantle) brzuszki normalnej, jak sie podciagasz to brzuch strasznie pracuje też, bo trzyma ciało w odpowiedniej pozycji no cóz.. wiecej nie wiem, nie jestem ekspertem od podciagania :) powodzenia

Gość sportsmenka
brzuszki i zawieszaj się po prostu jak najdłużej na drążku potem delikatnie do góry przerwa i znow dasz rade;)

nie znam się na tym zupełnie, ale na sama zrobiłabym to tak: najpierw ćwiczyłabym na sprężynie do rozciągania, trzy razy dziennie, ale nie za dużo, a potem do tego ciężarek (2,5 kg) pewnie na internecie też są jakieś ćwiczenia na bicepsy tylko trza poszukać :) anie sądze by tak hop siup po trzech dniach rozgrzewek, bez problemu podciągnąć się 10 razy ja bym nie była w stanie dokonać tego pewnie nawet i po 3 tygodniach ;)

Dzięki za rady, na pewno z nich skorzystam, od dzis zaczynam :) Mam nadzieję, że mi się uda...

na podciąganie najlepsze jest... podciąganie jak nie zrobisz teraz ani jednego to sobie taboret podstaw aby część masy na nim oprzeć

Gość jakie wy cieniasy jesteście
co to za wyczyn podciągnąć się 10 razy na drążku?! Pestka. wystarczy nie być przy kości i mieć silną wolę. nic trudnego