Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem cooooo

Panie i Panowie potrzebna rada!

Polecane posty

Gość Nie wiem cooooo

Kochani mam problem. Mój Luby za miesiąc ma urodziny - 32 :). Jesteśmy ze sobą 6 lat. Kompletnie nie wiem co mogę mu kupić, bo... ma wszystko!!! Finansowo nieźle mu się powodzi, więc rzeczy ma też z górnej półki i raczej nie oszczędza. Pomóżcie proszę :( Może coś co zawsze będzie mógł nosić przy sobie... Już sama nie wiem. Tylko nie piszcie proszę, że mam wyskoczyć w super sexi bieliźnie (lub bez) ;) albo zrobić kolację przy świecach bo to raczej u nas standard... Miał ktoś z was podobny problem>

Gość No takkk
faktycznie z kobietkami łatwiej......... Kupi się biżuterię i problem z głowy! a facetowi przecież nie damy sygnetu ;P

Gość kup
mu pióro z górnej pólki -bedzie maił przy sobie, możesz teżkupić spinki do mankietów, super poitfel albo ..samochodzik-zabawkę:-)

Gość Nie wiem cooooo
Kup - dzięki. Pióro dobry pomysł....

A co bys powiedziala na kupienie jakiegos ladnego albumu (takiego gdzie sie zdjecia przykleja a nie wklada za folie) i powklejala wasze zdjecia (od poczatku waszego zwiazku do teraz, moga tez byc zrobione zdjecia miejsc w ktorych czesto bywaliscie albo sie z czyms wiaza) te co maja dla was sentyment. A na katrkach dopisala jakies cytaty, fragmenty pisoenek, jakies pierdoly ktore wam sie ze soba kojaza.. Osobiscie zrobilam swojej polowce (nasze wspolne zdjecia i trasa naszych pierwszych spotkan) cos takiego i gdy ogladal mial lzy w oczach. a do tego mozesz dokupic jakis drobiazg.