Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem oco im chodzi

faceci chcą bzykac a potem szukaja dziewic

Polecane posty

znam chlopaka który dziewczyny traktuje jako narzedzie do zapsokajania potrzeb ale ogólnie chce wiązać się z dziewicą. skoro faceci chcą bzykac to potem gdzie chca szukac tych dziewic?

Gość ollllllllllka
Chciałabym mieć takei problemy jak Ty:) Myslicie ze ktoś o tym wogóle rozmwaia w późniejszym wieku.Te posty sa poprostu nudne.Niech se szukaja nawet miliona dziewic,tak aby kobieta nie miała porównania z innym.Dla mnie ejst to kwestia kompleksów i tyle.

Gość ollllllllllka
Poza tym nie wiem czym tutaj się podniecać,kawałkiem skóry?FEEE

Gość ollllllllllka
Poza tym tacy faceci uwazaja ze są wspaniałymi kochankami,po pierwsze nei są,po drugie nawet nie będą potrafili rozpoznać czy kobieta jest dziewicą czy nie:) starczy ze dziewczyna się nie podnieci i będzie na poczatku lub końcu okresu,naprawde wiekszosć facetów tego pokroju to jołopy.Znajoma kilkakrotnie była dziewicą dla takich facetów,ani jeden się nie zorientował ze było inaczej.

Gość Dali
Czyli faceci to zwykli debile i buraki ze tak łatwo ich oszukac

Gość ollllllllllka
wierzcie mi ze wielu jest debilami niemajacymi kompletnego pojęcia o fizjonomi kobiety.Kiedys kolega zaszczycił mnie informacja że kobieta jest płodna we wszystkie dni w miesiacu,a tym kolega był wielki ordynarny osiedlowy macho:)

Gość on__25
"naprawde wiekszosć facetów tego pokroju to jołopy." prosze nie mierzyc wszystkich jedna miarka. ja jestem prawiczkiem i szukam dziewicy - chociaz niekoniecznie, bo sa takie dziewice, ktore nie chca sie nawet poprzytulac - to juz wole doswiadczona. a takich co to maja panny na wieczor - obie strony sa siebie warte. tacy ludzie to rynsztok

Gość ollllllllllka
jakos dla mojego meza jak się poznalismy nie miało to znaczenia czy jestem dziewica czy nie,chociaż byłam.Nie padło takie pytanie nawet.dopiero wsytuacji intymnej powiedziałam aby uważał i tyle:)

Gość ollllllllllka
do on-25 .Ja nei napisałam ze wszyscy ale że większośc:) a powiedz mi dlaczego tak Ci zalezy mieć dziewice,przecież można szanować sie nie bedąc dziewicą.

Gość ollllllllllka
w późniejszym czasie naprawde nie ma to znaczenia.

Gość ollllllllllka
ja też nie jestem za tym aby panienka,lub kawaler latał co noc z jednego na drugi kwiatek,ale jak ktos chce tak zyc niech żyje;)

Gość on__25
Nie napisalem, ze mi bardzo zalezy - przeciez dopuszczam mozliwosc bycia z doswiadczona, tylko wlasnie nie taka co to w wieku 20 lat ma juz na koncie 10 facetow bo to kurestwo a nie normalne zycie. Jezeli ktos wczesniej byl z kims, zakochany i spal z nim a potem sie rozstali no to rozumiem bo sam bylem niemalze w podobnej sytuacji z tym, ze nie doszlo do zblizenia ;)

ja swojemu powiezdzialam ze jestem dziewicą chociaz spalam z moim eks. ale to dlatego ze moj obecny jestem znim 2lata. na pozcatku traktowal mnie przedmiotowo a potem sie zakochal

Gość a czemu ludzie się zabijali
Do niewiem oco im chodzi - i uwierzył? :D

Gość ollllllllllka
do on 25:) Skoro tak mysoisz to chyba nie powinienes długo szukac.Wiele jest związkow tych pierwszych młodzienczych które sie własnie rozwalaja w wieku 25 lat,bo chyba tyle masz lat patrzac po nicu.Ja mam 27 i wiem co pisze,bo widze.Cześć długoletnich par sie pobiera a czesć sie rozstaje.

uwierzył:d i nadal jest święcie przekonany o tym fakcie. pozatym był wczesniej z moją kumpela nie spał znia ale ona była Bardzoo doświadczona i jakos mu nieprzeszkadzalo ze ona nie. ale teraz podczas takich rozmów to to widze ze chciał miec dziewice. pewnie by mi przy kłótniach wypominał. a ja spałam tylko 2 razy z chlopakiem z ktorym byłam prawie 2 lata

uwierzył:d i nadal jest święcie przekonany o tym fakcie. pozatym był wczesniej z moją kumpela nie spał znia ale ona była Bardzoo doświadczona i jakos mu nieprzeszkadzalo ze ona jest Po. ale teraz podczas takich rozmów to to widze ze chciał miec dziewice. pewnie by mi przy kłótniach wypominał. a ja spałam tylko 2 razy z chlopakiem z ktorym byłam prawie 2 lata. nie mam wyrzutów sumienia że go okłamuje. On chciał mnie przelecieć kiedys na kaltce schdoowej ale dostał w twarz. potem przeprosił. Dzisiaj wie że był chamski.

Ale jakoś to specjalnie upozorowałaś? Czy robiłaś wszystko normalnie, a on się i tak nie skapnął? :))

stekalam ze boli i zeby delikatnie. a potem mówie ze mam palme od krwi na majtkach i musze isc zmienic

od razu mówie ze nie bzykałam się w majtakch bo zaraz ktos tu złapie za słowo miałam stringi cienki paseczek wystarczylo przesunać a to działo się w domu a rodzice za ścianą

nie warto się przyznawac facet sie nie przyzna ile zaliczył. i bedzie mówił że to normalne a dziewczynie zawsze wypomni predzej czy pozniej.lepiej jak wiedzą mniej a jescze lepiej jak nic nie wiedza

No to gratuluję :D Bardzo mi się ta historia podoba. :) To właśnie spotkać może facetów, którzy tak opiewają to całe dziewictwo. :p Mogą zostać okłamani na właśne życzenie. :classic_cool: niewiem oco im chodzi pozdrawiam 🖐️

Gość ollllllllllka
Bo prawda jest taka ze wiekszośc tych macho wymaga od przyszłych zon dziewictwa,przy czym sami zaliczali ile popadnie,tyle że wiekszosć z opowiesci koleżanek wynika ze nie przygladali sie pochwie:) byli zbyt podnieceni,wiec tak naprawdę facetowi bnie jest łatwo ocenic czy blona jest czy nie:) Można oszukać,tyle ze po co.Dla mnie facet pytajacy mnie o ewentulane dziewictwo bylby spalony;) bo ja wolę facetów myślących przede wszystkim glową a nie penisem:)

Gość ollllllllllka
i meza mam myślacego głową,a jak trzeba to równiez doskonale penisem:)

mój np niechcialby zeby jak idzie z dziewczyna po ulicy to chlopaki się będa się śmiać ze bzykali jego dziewczyne. ja to rozumiem.Mój nie jest prawiczkiem więc jestesmy kwita

Gość fizjologii
a nie fizjonomii do cholery, fizjonomia to inaczej twarz.

a jeden partner to nie jest jescze kurestwo

Gość twoja stara..
to po co się przejmować,czego kto szuka:o sama okłamałaś faceta, jak rozumiem na podstawie przesłanek ,że faceci szukają dziewicy...czyli po prostu sama uległas takiemu myśleniu, a teraz na podstawie kłamastwa , Twój partner niby ma większe mniemanie o Tobie. Sama sobie takiego chłopa wybrałas i najwyraxniej było ci na rękę dostosowanie się do jego "potrzeb". Jeśli już bawisz się w tą grę to nie neguj potrzeb innych, nawet jeśli byłyby wybujałe i porąbane dla "normalnych" ludzi

Gość Leśny
A ja wychodzę z założenia że nieważne co było przed. Ilu, jak i gdzie..... Zresztą nigdy się nawet za bardzo nie dopytywałem. Ale sam wyznaję zasadę, jak z kimś jestem to nie ma skoków.... tak tak.... chcę powiedzieć że jak z kimś jestem to jestem wierny..... Powiedziałeś A... mów B...... Z obecną dziewczyną jestem już 4 lata..... mimo wielu okazji nie całowałem się nawet z żadną inną...... A dziewce..... te prawdziwe i te udawane..... niech im łóżko miękkim będzie ;)