Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapapa

czy wkurza was to, ze facet z kims spał wczesniej, a dla cie jest tym pierwszym?

Polecane posty

wkurzona bardzo zona ..zdołowało mnie to że przespałem młodośc 😭 z tego co czytam na kafe to do takiego wniosku doszedłem

Gość bym nie znioslaaaaaaa

Gość idzie przez zycie tyłkiem
jak on mogl byc kiedyc i spac z tak beznadziejnymi kobietami widocznie byly nie az tak beznadziejne skoro z nimi spal -- widocznie nie miał nic innego pod ręką! Te fajne, nadziejne nie poderwał i spał z czym miał:D A najgorzej jak przeszłość ciągle wtryna się w to, co teraz. Znajoma na sex: i co? i co? jak tam? A zrób tk itp.. On jej wszystko mówi.. A co ją do obchodzi? Juz miała sowje 5 minut za tyłek duzo się dorobiła. mało jej?:) i to jest wkurzające, że przeszłość nie jest przeszłością. jeszcze rady daje:O jak jest taka głupia. i sama zyc nie umie.

wkurzona bardzo zona ... wiesz to nie ma znaczenia czy będze siedział przed kompem czy gdzieś indziej na to samo wyjdzie przecież

Wkurzalo mnie tak z pol roku, bo bylam mloda i glupia. A ten kretyn i tak dopiero po 3 latach mi powiedzial ze klamal i ze byl tak naprawde prawiczkiem :O

Gość tez się dołączam
jak o tym nie myslec, ze on z kims innym byl tak blisko. kurwa jak to boli. ten moj jedyny, pierwszy...ideal...a robil to wczesniej czemu ni moge przestac sie tym zadreczac???