Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morzewwakacje

Nigdy więcej wakacji nad morzem

Polecane posty

Gość siedzcie w domu to nie
bedzie Was raziło ludzkie ciało:p A moze i niepełnosprawnych nie mozna przyprowadzic na plaze bo burza estetyke swoim wyglądem?

Gość morzewwakacje
przy jedzeniu jak najbardziej fuj,podtrzymuję to co napisałam :classic_cool:

Gość morzewwakacje
ale co przezyłam to moje :D szybki sex na wydmach - choc nie pamietam kto to był :-p to było to o czym marzyłam cały rok ;-) i codziennie inne ciacho :)

Gość nad morzemmm
straszę cellulitem dzieci w piaskownicy :classic_cool:

Gość morzewwakacje
witaj podszywie

Gość nad morzemmm
na prawde kobirty powinny zadbac o siebie i to takie mlode z twarzy ladne a na posladkach i udach normalnie gory i doly i jeszcze zaloza gatki ze ledwo kawalek pupy zakrywaja i tak pokazuja ten cellulit.....

Gość morzewwakacje
zpomniałam...jadłam codziennie kilo lodow,ale ile ich wykonałam wieczorem na plaży - nie pamietam :o wyjazd spowodowalwzrost wagi do 75kg :oale nc to :) teraz dieta hamburgerowa :classic_cool:

Gość nad morzemmm
*kobiety:)

Gość morzewwakacje
i nic o biedronce podszywie ? :D

Gość morzewwakacje
Oczywiście swoich kochanków wabiłam drażami kokosowymi z sieci sklepów dyskontowych "Biedronka" .

Gość morzewwakacje
od razu przyjemniej się zrobiło :) thx 🌼

Gość morzewwakacje
wiele do myślenia dają rozmowy przyszłych wczasowiczów przez cb radia... z takim skumulowaniem złego wychowania na mazurach sie nie spotkałam. samo morze lubię,ale wiem na 100%,że następnym razem pojadę tam po sezonie wakacyjnym

Gość a my co roku tunezja egipt
dominikana ....a w tym roku przyoszczędziliśmy i JEDZIEMY DO MIEDZYZDROI !:d

Gość weeerrrrrkkkkaaa
na wygląd ludzi na plaży nic ci nie poradzę (wkrótce sama wyjdę straszyć swoim cellulitem). jeśli przeszkadza ci zachowanie ludzi w knajpach to mam pomysł - chodź na rybkę do restauracji, a nie do smażalni. nie wyobrażam sobie półgołych ludzi i plucia ośćmi w niechorskim Puchaczu na przykład.

Gość lipaaaa
Też nie lubię polskiego wybrzeża w sezonie letnim, a poza sezonem też tak średnio, zdecydowanie wolę góry. Latem jest tam jeden wielki spęd, duży prymitywnych ludzi, zachowujących się jakby ich z klatki wypuścili...

Gość piwko zimne i wódeczka czysta
Panowie mają brzuchy od piwa, a Panie to będą miały brzuchy jak w ciążę zajdą!

Gość nooo czasami to obserwowac
mozna sytuacje ,że hej :D jak RAZ W ROKU W SKIROŁAWKACH !!!:D :D

Gość Własnie jestem nad morzem
cuuuuuuuuuuuuuudownieeeeeeeeee pogoda wymarzona !!!Nie pamiętam kiedy miałam taką pogode w polsce na wczasach !:D extra jeszcze tydzien tu będę !🖐️

Gość sama mieszkam nad morzem i
daawno nie bylo takiego słońca faktycznie .W dzień czasami nie ma sie gdzie schowac ...ludzie siedzą w morzu :)

Jesteśmy mało tolerancyjni a nad morzem latem jest cały przekrój polskiego społeczeństwa - od prostego robotnika czy sprzątaczki po wszelkich "dochtorów" którzy wreszcie moga wyluzowac ;)) Od małych dzieci do poważnych wiekiem osób. Bądżmy dla siebie tolerancyjni, przeciez nas to za wiele nie kosztuje, niech nas nie mierzi cellulitis matki po porodzie, piwny brzuszek starszego pana, zmarszczki pani w słusznym wieku ...to po prostu życie :) Jedni sa piękni, młodzi ,zdrowi...inni starzy , chorzy, pomarszczeni - na tych pierwszych miło patrzeć ale ci drudzy tez istnieją i mają do tego prawo :) Zajmijmy się soba i uciekającymi nam dniami a nie zaglądaniem w cudze;)

Gość kociczkaaa
Brzydula- to mówisz , że piekne lato nad morzem , z jakiej części wybrzeża jesteś ? ja z chłopakiem wybieram się 15 sierpnia, ciekawe czy wtedy taka piękna pogoda dopisze , z tego co czytałam w długoterminowej pogodzie to sie sprawdza lipiec, i w sierpniu w tym okresie też ma tak być, no ciekawe

esteci się znaleźli, na cellulit nie będą patrzeć a nie odróżniają Hoppera od Hockneya, wielkie państwo , kupcie sobie prywatną plażę na Barbados

kociczka w tej chwili jest 23C a w dzien wiadomo-upal jak wszedzie ale dzieki bryzie da sie wytrzymac no i wyjatkowo ciepla woda-20C.Tydzien temu miala 8C:O Kołobrzeg:)

Gość kjn
nie no ja pierdole a co cie kurwa obchodzi kto jak wyglada ty jedziesz tam wypocxzac polezec na plazy wykapac sie w morzu czy na pokaz mody i tego kto jakie ma ciało przeszkadzaja ci dzieciaki znajdx sobie miejsce na plazy niestrzezonej gdzie bedzie mniej ludzi kurwa no co za idiotka a swoja droga ciekaw jestem jakie ty masz ciało a jak ci polskie morze nie odpowiada jedź za granice wykupisz sobie full opcje i będziesz siedziec cały tydzien w hotelowym basenie to tak apropo wyjazdow za granice ale to nie w tym temacie

Gość ja mieszkam w pobierowie i
kocham to miejsce !Pogoda jest ostatnio jak w egipcie czy tunezjii dzisiaj w cieniu miałam za oknem 37 st w południe szoookkk ludzie siedzieli w wodzie cały dzień .:D