Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pije nie pale

mój chłopak jara

Polecane posty

Gość julka19x
palenie jest ok.Sama czasem sie odstresuje przy lufce dobrego ziela.Wiele to zdrowsze od papierosow i alko.

Gość fredF
jakiś Darek maleo nie jest żadnym autorytetem i mam w doopie co mysli i trawce. Marihuana jest dla ludzi a nie dla bydła, tak samo alkohol.

Gość gość
Moj chlopak tez jara i wmawia mi ze to nie jest zle. Jak zaczelismy byc razem to nie palil, a przynajmniej twierdzil, ze rzucil... Nie minely dwa miechy i zaczal jarac codziennie. Nie ma z nim normalnego kontaktu i nie jest taki jaki bylby trzezwy. I jeszcze te tlumaczenia ze lepiej zeby jaral niz pil! Mowilam mu ,ze nie jestem idiotka i dla mnie kazdy nalog jest zly bo pozwalasz zeby jakies gowno kierowalo Twoim zyciem! To to samo jak gru y maz wraca do domu i chleje. Ta sama sytuacja tylko uzywka inna. Skoro kobiety potrafia zyc bez nalogow , pracowac , dbac o dom , dzieci i jeszcze swoich facetow to niech i faceci sie cholera wezma chociaz za siebie !

Gość gość
Mój z kolei nie ma umiaru w piciu na imprezach a imprezuje dużo. Co wspolna impreza to dla mnie dol ... Ze obiecał i nic.