Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewidzacatralala

jaki kolor ladniejszy??moje wlosy

Polecane posty

Gość niewidzacatralala

hej.chcialam was sie poradzic jaki kolor ladniejszy mialam wlosow czy kiedy czy teraz po farbowaniu.bardzo podoba mi sie ten moj co mialam(moj naturalny) no i ten farbowany;) ocencie;) moj naturalny kolor- http://www.voila.pl/096/fs61a/?1 http://www.voila.pl/096/fs61a/?2 moje farbowane-(teraz mam pasemka jasniutkie do tego koloru wiec troszeczke inaczej wyglada) http://www.voila.pl/096/fs61a/?3 http://www.voila.pl/096/fs61a/?4

Naturalny ładniejszy :) Takie blond włosy to teraz ma pół Polski :o

zdecydowanie naturalny kolor ladniejszy!!! Nigdy nie zrozumiem lasek, ktore swoje piekne naturalne blond wlosy rozjasniaja na taki blond:O

Gość niewidzacatralala
no wlasnie zdaje sobie z tego sprawe....chyba bede chciala wrocic do naturalnego ale przede mna gluga droga;)

Gość niewidzacatralala
pomijajac to ze teraz jest lato i jestem opalona bardzo wiec chodze tylko w kucykach bo w rozpuszczonych wygladam jak lalka barbie taka oplaona:/

Gość Ejj_noo
moim zdaniem naturalny ładniejszy :)

Gość polusek
Śliczne te naturalne!!! Dużo bym dała, by mieć takie włosy... A te blond... Sorry, ale takie nijakie...

Gość niewidzacatralala
dziewyczyny mozecie krytykowac szczerze to przydalby mi sie mocny kopniak w tylek za taki przekret...zaluje bardzo teraz

Gość blond tylko
blond bardzo podnieca

Gość te drugie blond
mi sie bardziej podobaja taki jasny ladny kolorek.nie zmieniaj nic ten fajny jest

Gość nie pierwsze blond
odrazu pala w gore

Gość niewidzacatralala
czyli teraz tylko musze pomyslec jak wrocic do mojego naturalnego koloru...dekolorycjacja za bardzo niszczy wlosy.moze pofarbuje wlosy do zblizonego moje naturalnego koloru i niech sobie odrastaja

Gość pofarbuj sobie te
wlosy na jasny braz albo ciemny blond i problem z glowy bedziesz miala takie jakie mialas

Gość wez sobie kup na allegro
henne do wlosow to Ci sie przyciemnia.nie farbuj szkoda meczyc wlosow ciaglym farbowaniem

Gość cukierasekk
naturalne zdecydowanie :) zdrowe , błyszczące kłaczki . ps. chyba ci sutek wyszedł :p co do henny słyszałam że tylko jak się ma naturalne włosy to chwyci..?:o

Gość oprócz tego ze tak jest
po co włosy tak pofarbowałas? :/ sliczne masz naturalne i kolor extra. jej ja nie wiem co wami kieruje dziewczyny jak sie farbujecie na taki barbie_blond przeciez ani to ładne ani modne..

Gość niewidzacatralala
teraz tylko musze poszukac farby zblizonej do mich naturalnych..ma ktos jakis pomysl na farbe??

Gość niewidzacatralala
ale sie skolowalam.bardzo duzo osob z mojego otoczenia mowi mi ze w tych wlosach jasnych jest mi ladniej i wogole...sama nie wiem co mam zrobic..przeciez nawet jak wroce do tego swojego naturalnego to i tak nie uzyskam takiego koloru jak kiedys mialam

Gość niewidzacatralala
wracam do tematu;)wiec mam lekkie odrosty i teraz sie zastanawiam co zrobic.wszyscy moi znajomu mowia mi ze w tym blondzie co teraz mam jest mi slicznie a w tym ciemnym nie wygladalam dobrze.wiec jednak zostaje przy jasnych

Gość pomozcieminox
a pokaż zdjęcia:) bo tamte nie działają linki juz

Gość bardzo ladny kolor
tych farbowanych jaka farba farbowalas??zalezy jak ci lepiej czy w ciemnych czy w jasnych .wlosy masz zadbane jakich uzywasz odzywek??bo wlosy rozjasniane zawsze sa popalone a twoje takie nie sa

Gość bezsensubla