Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elf3

ktora wybrac?

Polecane posty

Gość elf3

mam dwie kandydatki na sekretarke, obie mi sie podobaja, a wiadomo, ze sekretarka musi byc reprezentatywna, obie urody mniej wiecej takiej samej takie lekko ponadprzecietne z wygladu tylko ze Ewa z makijazem wyglada bardzo ponadprzecietnie wrecz olsniewajaco, ma nie wiem jak to sie mowi, ale plastyczna twarz wprost idealna do makijazu , aparat ja lubi, bardzo fotogeniczna Joasia- wprost przeciwnie gdy sie umaluje wygląda okropnie, duzo gorzej niz bez makijazu,makijaz ja oszpeca..i to nie to, ze nie umie sie malowac, bo była u kosmetyczki ..sama tez sie malowała, zawsze wyglada jakas tak..nieciekawie..po protu lepiej jej bez... Wiec ,ktora jest ładniejsza? Ewa ktora w makijzu jest powalajaco piekna(ale podobno gwiazdy hollywoodu, tez bez makijazu sa całkiem normalne z wygladu) czy jOASIA, KTORA nie musi wydawac pieniedzy na make up, bo tylko ja oszpeca, a bez makijzu jej wyglad jest do przyjecia

Gość dusia22222222
..weź prysznic.........zalatuje głupotą:D :D :D

Gość Straska15
Wybierz ta z makijazem bo wszyscy beda mysleli ze nie dba ta druga o siebie a na niektore okazje wrecz trzeba sie malowac i co wtedy?

Gość elf3
najlepsze, jest, ze Ewa jest skromna, mimo, ze naprawde olsniewajaca a Joasia to samochwała,wrecz chwaliła sie tym , ze nie musi sie malowac.. "bo jestem tak ładna, ze nie musze sie malowac", tylko jak jej kazałem sie umalowac, to wygladała okropnie..

Gość elf3
???