Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaarolynaa

Nasza-klasa i samotne desperatki?

Polecane posty

Gość Kaarolynaa
moj facet kazal ja zablokowaca nie ja.Ja mam to gdzies,zreszta ja sie nie boje,ze odjedzie bo sama moge to w kazdej chwili zrobic hehee Przeciez nienapisala,ludzie mam problem bo jakas wchodzi na moj profil,a tylko sie z tego nabijam. ;)

Gość gfdsfggdd
to ty jestes desperatka. widac ze sie boisz, ze ci faceta zabierze chyba :D i z tej desperacji juz swirujesz.

Gość tragedia....
Na mój profil wchodzi jakaś 44-letnia kobieta. Chyba chce mnie poderwac...:/

Gość kochliczek
wkurzona bardzo zona masz racje.nawstawiaj kobiety zdjec by je ogladac a potem ja problemy.

Gość maja bum
a ty karolyna jestes nienormalna ! Masz coś z głową ? Jak ktos zakłada profil to musi sie z tym liczyć, że każdy ma prawo go zobaczyć, nawet wrogowie mają do tego prawo a jak twoj mąż sie spodoba jakiejs starej pannie to ona ma prawo siedziec w jego profilu cały dzien. Jak ktos tego nieakceptuje to trzeba zlikwidowac konto, wiele ludzi juz tak zrobiło.

Gość kochliczek
no tak teraz slubne i takie jak na fotke sie daje.zayebioza:P

Gość całkowicie czarny kot
na mój wchodziła była mojego faceta i co? i nic:-) napisałam jej, że ma ładne fotki w profilu i żeby sie nie krępowała moich skomentować - skoro już ogląda i koniec historii autorko - nie ma się czym przejmować - olać i tyle - zawsze się znajdą ciekawscy, żeby pooglądać nie swoje zycie :-)

ej wiecie co to prowokacja i to dobra bo nikt sie kapnal :D tak mysle ;) takich idiotek nie strugaja :O

Gość kochliczek
tragedia... to masz szczescie bo masz branie:)

Gość a dajcie spokój
dziewczyna głupia jakaś. Daje zdjęcia do naszej klasy a potem sie dziwi że ktoś je ogląda i sie podnieca bo wmawia sobie że ktoś leci na jej faceta. Zamiast dać opcje ukrytej galerii dostępnej tylko dla znajomych to dają do ogółu a potem się głupio dziwią że ktoś obcy oglądał. Co za głupi ludzie. Głupota ludzka nie zna granic.

Gość Kaarolynaa
oj nie denerwujcie sie tak.Wiem,ze kazdy sobie moze wchodzic,ale rozsmiesyla mnie je wiadomosc z dzisiaj,czy aby on nie za czesto wchodzi na jej profil. ;) I dlatego postanowilam napisac,bo samo dziewcze pierwsze weszlo.I gdyby nic nie mial interesujacego toby nie wchodzila i nie pisala. :P Mam to gdzies w sumie.

Gość kochliczek
ona chce Ci poderwac faceta,wszystko jasne.teraz czekaj az on z nia nawiaze znajomość.

Gość a dajcie spokój
"autorko - nie ma się czym przejmować - olać i tyle - zawsze się znajdą ciekawscy, żeby pooglądać nie swoje zycie" A ja napisze inaczej. Zawsze się znajdą zakochani w sobie ekshibicjoniści chętni pokazywać publicznie swoje prywatne życie aby móc się potem podniecac i dostawać orgazmu na myśl że ktoś te zdjęcia ogląda.

Gość całkowicie czarny kot
a dajcie spokój "autorko - nie ma się czym przejmować - olać i tyle - zawsze się znajdą ciekawscy, żeby pooglądać nie swoje zycie" A ja napisze inaczej. Zawsze się znajdą zakochani w sobie ekshibicjoniści chętni pokazywać publicznie swoje prywatne życie aby móc się potem podniecac i dostawać orgazmu na myśl że ktoś te zdjęcia ogląda. To ja napiszę jeszcze inaczej. Są czasem marudy, które nie rozumieją po co powstaja portale społecznościowe. N-K powstała po to, żeby się odnaleźć po latach, zobaczyć jak Krysia z 2b wygląda po 15 latach i trójce dzieci. I nie ma to nic wspólnego z ekshibicjonizmem, podniecaniem się i orgazmami.

Gość kochliczek
całkiem czarny kot ma racje.ale debilizm naszego społeczeństwa ma wszechmiar wielki.

Gość nicola76-
autorko...moze znajdz sobie wiekszy problem a nie zawracaj dupy takimi bzdurami..ze na naszej klasie byl "tylko taki jeden" nie znaczy to,ze wszyscy mieszkancy Polski zapisani sa do naszej klasy...nie wiem jak z twoja uroda,ale w kolejce po inteligencje na pewno nie stalas