Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak swojej dziewcyzny

Gdy dziewczyna ma za duzo butow. Ile wy macie?

Polecane posty

musze byc dziwna bo ja nie mam chyab zadnej obsesji na punkcie kupowania ciuchoq, butow i dodatkow

Gość 5tt5
nie chodzi o kase, ja kupuję na allegro i to tylko w okazjach czasami zdarza się śliczne nowe buciki za 10 zł, gdy np. aukcja konczy sie w nocy i nikt nie licytuje kocham buciki! :D za to nie mam żadnej pary jesiennych/wiosennych Mam albo takie że prawie całe odkryte, albo kozaki, nie mam nic "posrodku"

a co do torebek na przykład nie zwracam uwagi tak na jakość ich wykonania (skóra, firma itp.) Ładną torebkę można kupić za 30 zł i też od benettona. Ważne żeby była ładna i oryginalna, lub praktyczna i elegancka :)

piwo :classic_cool: ja wole gdzies wyjechac, wydac kase na ksiazke, jakis sprzet, nie zalowac sobie na imprezach z przyjaciolmi.

elinko- nie nazwałabym tego obsesja.Lubię piękne rzeczy, ale sie do nich nie przywiązuję, bo często tak rzeczy jak i inne przedmioty oddaję innym.

ja torebek tez nie kupuje ze skory (nie stac mnie:( biedna studenta jestem) ale musi byc solidnie wykonana itd. poprzednia kupilam za 45 zl! i sluzyla mi 2 lata i jest nic nie zniszczona, chociaz jej nie oszczedzalam.

Dziewczyny a jak z biżuterią u was? Dużo jej macie? Dużo na nią wydajecie? Ja się pochwalę. Sama robie kolczyki, naszyjniki;);). Pokochałam to jak nic ;). Zaczęło się od tego że natrafiłam na strone internetową (wylegarnia.pl ) a ostatnio zrobiłam przepiękny naszyjnik. Nikt z moich znajomych nie chciał wierzyć, że go nie kupiłam u jubilera. Uwielbiam "bawić się w koralikach" to mój największy "fetysz" ;)

W ogóle jak sobie pomyślę o ilości moich "samorodnych" kolczyków w szkatułkach.. to myślę, że to bardzo praktyczna pasja. Ile kasy zaoszczędziłam na tym hyhy ;);)

bizuteria...teraz nosze tylko czarne korale (rozne ksztalty,dluosci i wielkosc) to takich mam ze 3-4, z innych mam srebrna obroze, delikatne lancuszki, kolie, bransoletek nie nosze, ale mam kilka (nosze tylko czarna z korali), pierscionkow nie nosze, czasami tylko ten ktory dostalam na 18urodziny od bylego:D

Gość 5tt5
ja mam fiola na punckie wszystkich kobiecych rzeczy: - butów mam, jak pisalam, ok 30-35 par - kolczyków mam... nie wiem.. chyba z 200 par, mam specjalną szafkę do nich - plus mnóstwo bransoletek, naszyjników, pierscionków - torebek ok. 12 - błyszczyków ok. 50-70 - flakonów perfum ok. 40 - cała szafę kosmetyków róznych i wierzcie mi - wcale nie jestem bogata, ja wszystko kupuję w okazjach

lubię złoto ale nie za dużo. obrączka, pierścionek i coś na szyję .czasami bransoletka. dużo jest fajnych rzeczy ale jestem uczuleniowiec więc nie moge sobie pozwolić na metal.

czuje sie malo kobieco 😭 nie mam bizuterii, nie mam multum ciuchow, nie mam 100par butow, jedynie kosmetykow mam wiecej :classic_cool: ja rzeczywiscie jestem dziwna:o

a to skromnie i tylko srebro tudzież białe złoto, bo żóltego nie znoszę. 2 srebrne łancuszki + 2 wisiorki z cyrkoniami, jakies 5 par srebrnych kolczyków, 2 pary złotych kolczyków, 2 pierścionki (jeden od faceta), drugi złoty choć nie noszę, złoty łańcuszek, turkusowe drewniane korale+taka sama bransoletka... i wiele innych. dodatków nigdy za wiele

z letnich butów to by było tak: dwie pary japonek, jedne baleriny szmaciane bez palca, trzy pary sandałków na szpilce, dwie pary na koturnie, dwie pary na płaskiej podeszwie, jedna para klapek. z zimowych: trzy pary kozaków. z wiosenno - jesiennych: cztery pary balerinek, cztery pary pantofli, osiem par adidasów. :) torebek sztuk 18 posiadam. ;)

40 flakonów perfum uhuhu ja mam jeden, ale za to jaki:) Zakochałam sie rok temu w tym zapachu i od tamtej pory używam non stop tego samego:)

Ellinka - :P polecam ciucholandy jeżeli chcesz kupić fajny ciuszek w niskiej cenie. Jeżeli masz czas można tam znaleźć niesamowite ciuchy... Ale wyczuwam ironie w twoim poście ;) ;]]

Ellinko- biżuteria, buty, ciuchy błyszczyki to tylko dodatki- zewnętrzne atrybuty Kobiecość trzeba mieć w sobie- jesteś kobietą to ją masz w sobie.poszukaj ją .każda kobieta na swój sposób jest dziwna i zmienna.

to dobrze wyczulas :P ja po prostu nie mam takiego zapotrzebowania, stac mniee zebym sobie kupowala ciuszki itp ale ja wole kase wydawac na cos innego :P

wiecie, co? dotychczas ubierałam się na `sportowo` (adidasy, t-hirt, dżiny), ale ostatnio przerzuciłam się na bardziej eleganckie ciuchy, mam w szafie coraz więcej kiecek i czuję się bardziej kobieco. Ciuchy jednak w jakiś sposób też decydują o tym, jak się czujemy... Mniej, albo bardziej kobieco

i dalej: dwanaście par kolczyków (niestety mogę nosić tylko srebro i złoto), dwie bransoletki, cztery pierścionki, trzy naszyjniki. perfumy: sześć flakonów. kosmetyki do twarzy: dwa tusze do rzęs, fluid, baza pod podkład, dwa pudry w kamieniu, dziewięć cieni do powiek, pięć szminek, trzy błyszczyki, dwie pomadki ochronne. :)

Gość ojjjjj butow to ja mam duzo
zwłaszcza letnich to 15 par :-p zimowych 4 pary

a jaki to zapach ?kwiatowy, orientalny, cytrusowy........... ?

jak cię bawi twoja ironia to się baw. zauważylam, nie przeszkadza mi :D