Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak swojej dziewcyzny

Gdy dziewczyna ma za duzo butow. Ile wy macie?

Polecane posty

Gość Tikusia
ja też mam tylko 5 par :( muszę ten pustostan zmienić i dokupić ze 3 pary. Mam juz zaoszczędzone na ten cel 800zł. Kocham butki z venezii

Gość bezwymyslonegoniku90
u mnie nie wpływa na samoocene, ale jestem zakupoholiczką i butów to mam chyba z 60 par. I zaznaczam, że się nie chwalę, staram się z tym walczyć, ale sama nie dam rady. Planuje wizytę u psychologa.

Buty :) Moje małe uzależnienie... Nie wiem nawet ile ich jest. Parędziesiąt par. Szpilki, botki, kozaki na obcasie stanowią zdecydowaną większość. Letnie klapki ostatnio kupiłam parę Korsa bo była przeceniona :P Klapek mam chyba 8 par. Sportowych ok 10-12 plus minus bo niektórych w ogóle nie nosiłam. 2 pary martensów - "10" i "14".

Gość Ewelinaa..a
aaa, naprawdę macie tylko 5 czy 12 par butów?! A ja myślałam że mam mało... :) Policzyłam - mnam 34 pary butów letnich lub wiosenno-jesiennych. Za to kozaków mam tylko 2 pary. Do tego mam ok. 30 torebek... ok. 20 flakonów perfum.. ok. 250 lakierów do paznokci i szczerze byłam przekonana że tak ma większość dziewczyn, a widze że to ze mną coś nie tak :D

Gość Pomorzanka1981
Takich stricte letnich, na upały? Dwie pary sandałów na koturnie, trzy pary sandałów na szpilce, jakieś klapki. A poza tym od wiosny do jesieni z 5 par wygodnych czółenek na słupku, dwie pary szpilek z odkrytymi palcami, ze cztery pary tenisówek. Chyba wszystko. Zawsze mam problem jak to upchnąć w szafce :o Moim zdaniem dla eleganckiej kobiety 4 pary butów na jeden sezon, to minimum - i to pod warunkiem, że są dobrze dobrane (nie męczą stóp, przewiewne, o zgrabnym fasonie). Taka rozsądna ilość to 5-8 par. Za dużo butów to miała ta babeczka z Seksu w Wielkim mieście: http://tiny.pl/hpjgh ;) Ale półki fajne, chociaż mnie wystarczyłaby połowa tego na wszystkie buty, jakie mam :)

Ja mam w sumie 9 par butów i nie potrzebuję więcej. Jak wy ogarniacie taką ilość butów? Gdzie je trzymacie? Naprawdę w nich wszystkich chodźcie?