Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRISTINAAGILERA

JAKI JEST NAJGŁUPSZY KIERUNEK DO STUDIOWANIA?

Polecane posty

Gość KRISTINAAGILERA

MOIM ZDANIEM MÓJ

Gość hush
pedagogika ;) wylęgarnia bezrobotnych dziewczątek, które przecież ciężkie "studia" skonczyły

Gość socjologia
sama w sobie nie jesr głupia, tylko bez przyszłosci... co po niej robić?

Gość socjologia
hush- musiałaś/eś studiowac pedagogike, skoro wiesz, czy jest trudna, czy nie. bo jesli nie studiowałas, to nie masz o niej zielonego pojecia

Gość administracja
głupotą wszech czasów :)

uważam, że nie ma \"głupich kierunków\" sa ludzie, którzy kończa socjologię czy politologię z licencjatem i nie maja co po niej robić, a są tacy, którzy wybierają odpowiednie specjalizacje, robia magistra czy podyplomówki z pokrewnych dziedzin i im się udaje

Gość zootechnika

Gość hush
Nie studiowałam ;) Aż tak durna nie jestem, ale to nie znaczy, że nie wiem, co tam sie wyprawia. Zdaję sobie sprawę, że teraz zostanę napadnięta przez 50% kobiet na tym forum, które będą starały się wytłumaczyć, że rzeczona pedagogika jest trudniejsza od medycyny, ale zdania nie zmienię.

Gość całkowicie czarny kot
pszczelarstwo na rolniczej:-P

Rozmawiałam ostatnio ze znajomą, która studiuje pedagogikę i powiedziała mi, że nie będzie mnie okłamywać : po zajęciach praktycznie nie ma co robić, może spędzić resztę dnia przed tv, nie ucząc się i zdaje.

Gość gimnazjalistkaaaa
co to jest teologia? na czym polega ten kierunek? jestem gimnazjalistka dlatego nie znam sie na tym jeszcze,prosze nie szydzic,acz odpowiedziec

na teologii uczysz sie o tym jak sie oglupia narody ;)

Teologia to filozofia religii i takie tam,no tak ogólnie to religia,religia,religia :)

Gość dejennn
ja mam wspollokatorki na pedagogice i mozna by powiedziec ze to kierunek "na wydzialne gier i zabaw" :D cały rok robią jakieś portfolia, wycinają z kartonu jakieś sześciany, lepią z makaronu łańcuszki na bloku rysunkowym i trwardo uważają że to zajebiście trudny kierunek :D to uniwerek, dziennie! :D

coz ja mam wydzial OiZ na polibudzie [orgii i zabawy] :P na ktorym tez uwazaja ze maja tak ciezko :D

a tak swoją drogą, to pedagogika nie jest takim złym kierunkiem, ale powinni znaleźć sie tam ludzie, dla ktorych będzie to powołaniem naprawde cieżko teraz (np. w szkołach) o dobrego pedagoga-fachowca moja koleżanka studiuje pedagogikę specjalną, dwie specjalizacje i ona to uwielbia, uwielbia pracować z tymi chorymi dzieciaczkami, takich ludzi brakuje

Gość gigidrum
filozofia :D bardziej z racji tego ze ludzie po niej wychodza ze zrypanym mozgiem

Gość frutiiiyy
religia sama w sobie jest, kwestia tego czy do czegos to prowadzi.