Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytoniusz

pytanie o chec poorgazmowa

Polecane posty

Gość pytoniusz

drogie panie, czy bezposrednio po orgazmie pochwowych (podczas sexu oczywiscie) macie ochote na wiecej czy chcecie chwile odpoczac? moja partnerka chce zazwyczaj odpoczac i drazni ja moja obecnosc w niej, czasem bywa troszke ostrzej jesli to pomoze. z gory dziekuje i pozdrawiam

roznie to bywa.. ja na przyklad nie potrzebuje odpoczynku.. uwielbiam seks.. to raczej moj facet go potrzebuje bo potrafie go zajezdzac non stop..;)

Gość pytoniusz
no facet to wiadomo, ale ze kobieta..

Gość betbnrtn
chyba ujerzdzac

moze po prostu doprowadzasz ja do takiego orgazmu ze do kolejnego musi zebrac duuzo sil ;) moze sproboj tak ze jak bedzie juz dochodzila do powstrzymuj ja od tego a gwarantuje Ci ze jak dobrze to poprowadzisz to ten jej orgazm bedzie jeszcze wiekszy :)

Gość betbnrtn
tak najczęściej zwalniam tempo na chwile lub przestaje się ruszać i znowu jazda toc jak on dochodzi np dojdzie za 10 sek to jest to bardzo blisko i musisz przestac z 2 min conajmnien i dopiero jazda bo chyba inaczej sie nie da

ale tu chyba chodzi ze kobieta przestaje sie ruszac a potem jazda.. no bo jakby facet mial tak na dluzej przestawac to by mu wkoncu opadl ;/

Gość betbnrtn
no tak o kobiete ona staje np pozycja na jezdza

Gość betbnrtn
ona przestaje sie ruszac i czeka

no wlasnie.. kobieta moze na chwile przestac a facetowi dalej dobrze robic i potem znowu jazda.. ja mam najwieksze orgazmy jak dochodze jednoczesnie z moim facetem.. czasami specjalnie sie powstrzymuje podczas seksu od orgazmu zeby pozniej miec jeszcze wiekszy ;) chociaz wole jak mam jeden po drugim :)