Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooniiczeek

stop zabijaniu koni!

Polecane posty

Gość kooniiczeek

stop zabijaniu koni! nigdy w życiu nie tknę koniny! wiecie, że te konie idą na ubój w okrutnych warunkach? ja widziałam jak jadą taką ciężarówką i jak się wyrywają. to okrutne. ludzie są okrutni.

Gość a co sądzisz o waleniu konia
??? :classic_cool:

Gość gollum
a ja tam nie widziałem. koniki się cieszą jak idą na ubój mówiły "ihaha!"

Gość oddam za darmo prosze
zgadzam sie ludzie to sa chuje nad chujami nienawidze tych ktorzy krzywdzą jakiekolwiek zwierzątka !!! to chore !! zycie kazdemu smieci w meczarniahc 10000000000000razy gorszych niz te co przezyły te biedne stworzenia :(

Gość ramburak
na tym to polega, jeden umiera, a ja mam pyszną koninę. A nie mozesz sie zająć biednymi dzieciakami, bezdomnymi ? tylko zwierzętami które nie są godne zainteresowania, ponieważ hodowla to jest zwykła produkcja, a nie jakiś czerwony krzyż. masz na pewno skórzane rzeczy w domu, a nie myslalaś ze to tez z trupa ? z krowy która ma piękne oczy albo z byka, który biegał sobie aż go zatłukli ? albo z młodego cielaka ? zwierzęta trzeba zabijac, i trzeba być w tym stanowczym

Gość wwergr
dobra to niehc zabijają ale w humanitarnych warunkach :O:O:O

Gość walić nie wolno
stop przemocy wobec zwierząt!

Gość mimimimi
*TEŻ :P:P:P

Gość ramburak
w jakich humanitarnych warunkach ? no już zabijają w humanitarnych, bo zwierzak jak sie przestraszy przed smiercią, to mięso jest niesmaczne, dlatego jeb prądem, dwie elektrody a potem ogłuszonego za zwiazane nogi na hak i nożem gardło jak moze byc bardziej kurwa humanitarnie ?

Gość ramburak
konie nie służą do jazdy, to sztuczny cel do którego przysposobił je czlowiek zwierzęta do niczego nie służą, moga najwyżej być do czegoś przyzwyczajone

Gość gollum
"walić nie wolno" ehe

zgadzam sie ludzie to sa ch*je nad ch*jami nienawidze tych ktorzy krzywdzą jakiekolwiek zwierzątka !!! to chore !! zycie kazdemu smieci w meczarniahc 10000000000000razy gorszych niz te co przezyły te biedne stworzenia :O:O A Ty nigdy nie jadłaś żadnego mięsa???

Gość wiki2421
nie masz serca rumborak :O wiesz jak one cierpią :O zycze ci tego samegi :((::(

Gość a ja oglądałam
taki program i tam było o tym, że konie się przedtem tak bije aż zwiędnie mu zad

kurwa ale mozna to robic aby jak najmiej zwierzęta cierpiały a niektorzy sie po prostu na nich wyzywaja znecaja sie widzialam W TV i na necie i az plakalam i nie moglam tego ogladac do czego ludzie sa zdolni :/ człowiek - to wcale nie brzmi dumnie!!! zycze smierci kurwa wszystkim sadystom ktorzy tkneli male bezbronne stworzonko niehc giną w potwornych męczarniach gnidy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ramburak
wiki2421 to ty nie masz serca zyczac tego człowiekowi

Gość ramburak
oddam za darmo prosze nie jestes lepsza od takiej gnidy, nie jedz miesa beda zabijac 3 swinie mniej, a swinie jak pewnie wiesz, podobnie jak delfiny są jednym z najmądrzejszych gatunków ssaków... ciekawe do czego by doszły gdyby nie ludize, którzy je jedzą..

wiem , swinki sa najmadrzejsze :):):) byl nawet filmik na YT jak pewnien facet nauczył swinkę liczyc :):):) slodkie :)

Gość aaa kto wie
z czego wy wegetarianie macie buty- aha

Gość ramburak
nie słodkie tylko pożywne wegetarianie powinni nosić buty z łyka a ze ja nie jestem wegetarianinem to wpierdalam mieso, nie pierdole ze swinie zabijaja bo to dobrze, to posrane zwierzęta żyjące we własnych gównach a buty to tylko skóra, portfele i torby też, tak zeby pachniało męką