Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwaaaaaa.

CZY NIE ZASLUGUJE NA FACETA KTORY MNIE NAPRAWDE POKOCHA?

Polecane posty

Gość nieszczesliwaaaaaa.

Za kazdym razem jak poznaje jakiegos faceta, cos sie dzieje to okazuje sie on zwykla swinia. Tak bardzo marze, aby jakis mezczyzna pokochal mnie taka jaka jestem. Czule przytulal, wspieral - byl ze mna. Bezinteresownie. Chcialabym byc dla kogoś tą JEDYNĄ. Czy to tak wiele ? Nie chce zadnego mega przystojnego belmondo pachnacego drogimi perfumami - po prostu chce mezczyzne ktory mnie POKOCHA i bedzie mi to okazywal.....

to ja na odwrót na samych takich trafiam, a ja za to nie potrafię pokochać :( :(

Gość oj dziewczyno
Jak ja Cie rozumiem!:( tez ni chce przystojnego bogacza tylko kogos kto mnie pokocha taka jaka jestem

Gość kwiatekBratek
ja mam podobnie albo oni mnie chca a ja ich nie albo odwrotnie:( albo oboje chcemy ale sie tak spierdoli ze nic z tego nie wyjdzie:(

Gość
Bywa-ja szukałem dziewczyny która mnie pokocha-przestalem szukać-sama sie moze trafi-troche popomaga mszczesciu i tyle.

Gość czarna woda
Zlota rada: przestac szukac na sile bo wtedy wprowadza sie presje co skutecznie moze zniechecic druga osobe. nastawic sie raczej na znajomosc sama w sobie. a potem co bedzie to bedzie.W kazdym razie nie oczekujcie, ze chlopak oswiadczy sie wam i bedzie chcial byc z wami na powaznie juz na pierwszym spotkaniu.

zgadzam sie z \"czarna woda\" tyle ze wiem z doswiadczenia ze tego sie trzeba nauczyc samemu...odrobine dystansu do kazdej znajomosci a bedzie OK