Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../

głupota jednak boli

Polecane posty

Gość .../

wczoraj pojechalam nad wode i sie tak spaliłam,ze głowa mała..w nocy twarz zaczela mi sie robic jak balon..a rano to juz wygladalam jak piłka:(( bardzo sie boje...twarz mam tak opuchnieta,bordową,cala mnie boli..:( moja mama daje mi jakies tabletki,spryskuje mi to itd. troszke pomaga...ale dalej wygladam koszmarnie:( nigdzie nie wychodze bo by sie mnie ludzie przestraszyli..co z tym mozna zrobic? dodam jeszcze,ze caly czas pije i dziwnie nie chce oddawac moczu na caly dzien dwa razy bylam sie załatwic..

Gość jmfkjdghd
a moze panthenol pomoże?

Gość .../
no własnie tego uzywam:( ale poki co to lekko tylko pomoglo

to chyba uczulenie. weź jakieś odczuleniowe leki, najlepiej Zyrtec. nakładać na twarz gaziki z maślanką lub zsiadłym mlekiem. ja też się spiekłam, ale nie aż tak. Piecze, ale da się wytrzymać... a moze coś Cie ugryzło albo użądliło?

Gość o panny em
dziekuje za rady;) nie,nic mnie nie ugryzlo..wyrazne popazenie...powiki grube,wszystko jak balon ..słonce bylo okropnie groźne

Gość CSI
rób sobie często okłady z zimnej wody np. bandażami i nie wystawiaj twarzy na slonce przebywaj czesto w chlodnych pomieszczeniach, wlacz wentylacje ipt

w żadnym wypadku nie wychodź na słońće. możliwe, że to jakiś lekki udar. musisz odpocząć od opalania. sama już nie raz za głupotę taką płaciłam;)