Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mucca

Bo ja przez Ciebie zginę... Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć...

Polecane posty

Tyle chciałem Ci dać Deszczem kwiatów okryć Cię Czasem porwał mnie wiatr Chciałem siebie odnaleźć Lecz nie ma mnie Tyle chciałam Ci dać Ubrać miłość w spokój snu Gdzieś byłeś, a ja Twoich dłoni szukałam I Twoich ust... Bo ja przez Ciebie zginę Bo ja przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat niech chociaż minie Nim spotkam Cię znów, proszę Cię, zostaw już Wiem, że grałem nie fair Głupie kłamstwa, czasem flirt Nie wiedziałem, że wiesz Przecież mogłaś pogadać, A tu tylko list... Mogę zmienić swój świat Byleś ze mną była znów Będę kochał Cię tak, Ja kto było, gdy miałem 20 lat Bo ja bez Ciebie zginę Bo ja bez Ciebie nawet nie wiem jak żyć Sto lat być może minie Nim spotkam Cię znów, proszę Cię, błagam wróć Przecież wiesz jak jest - kochałam Cię Wierzyłam w to, co mówiłeś Chociaż czułam dziwny lęk Przecież wiesz jak jest Nie, nie, niemym rytmem dziś Gra muzyka naszych serc Tyle chciałem Ci dać...

kurwa znowu jakis pierdolony romantyk 😠 mucca to nie znaczy po wlosku KROWA przypadkiem? :D:D:D

Gość dla mnie *
:)

no, Go, On, Niego, Jemu nie zesraj sie z tej egzaltacji :O

Gość turkusieeee
ttttttttty jednak jestes tepa suka 🖐️

Gość Kaśka81
UNIVERS I BEATA KOZIDRAK

Gość qrwa zycie jest
tak cudownie proste szkoda ze ludzie tak qrwa popierdo**nie je zniekształcają utrudniają i tak qrwa lubia paprać sie w gównie ... normalnie syf syfem pogania i jak nie bigamia to hif ... qrwa tego bez wspomagaczy tak po prostu na klate nie można przyjąć ;)