Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KonwaliaTrzy

do facetów i nie tylko

Polecane posty

w sumie to jest taki jakby steretyp że faceci i alkochol czy papierosy to normalka a kobietą to niewypada co myślicie na ten temat

Gość skarlet
boś Ty jaja widział

Gość kupaoo098
to niesprawiedliwe że faceci mają więcej praw od kobiet

moj facet nie pije i nie pali ja pije (duzo) palenie rzucilam jaksi czas temu ale mnie ciagnie :classic_cool:

Gość molliiopi
mam kuzyna który ze mnie zawsze polewa jak się napije wkurza mnie to bo sam sporo pije twierdzi ze nie powinnam pić bo się głupio potem zachowuje a kto nie?

Gość Przemooo
ja tez nie lubie jak dziewczyna pali to takie beee, ani jak pije piwo. Wole takie słodkie dziewczyny:)

Gość MłodyWilk...
to jest poniżające jak laska pali albo pije. Na sam widok laski która trzyma papierosa, albo która trzyma browara odpycha mnie. I to opinia nie tylko moja...

Gość MłodyWilk
Zadane było pytanie?? wiec o co chodzi?? kazdy odpowiada na nie. A że należysz do takich śmieciar z petem i browcem to już masz problem.

Gość kili man dżaro
ALKOHOL KOBIETOM (komu? czemu?- tym kobietOM kim? czym? jestem kobietĄ) Skad tu tyle analfabetek???

mnie tam opinia takich ludzi wali, lubie piwo i nie zrezygnuje z niego :D

Gość 04 2010
Każdy mężczyzna na poziomie nie potraktuje poważnie takiej dziewczyny która pali i pije alkohol.

Gość 04 2010
Ellinka i takiego faceta sobie znajdziesz, inny na ciebie uwagi nie zwróci.

Gość 04 2010
jak ty sie wyrażasz, chlac.... widze tutaj kogos po ZSZ

A mi sie wydaje, że zarówno kobiety i jak i mezczyźni nie powinni palić. Z tym że nie przeczę, ze kobieta z papierosem wygląda gorzej niż mężczyzna. Co do alkoholu, to po to jest, zeby pić. Ale z umiarem.

Gość pijusek z klasą
04 2010 jaki ty ograniczony/a jestes w dupie byles gowno widziales/a ja znam lekarzy ktorzy ostro tankują, prawnikow ktorzy prowadza sprawy pod wplywem % nie wspominam juz o tych co wcoiagaja koks.zazwyczaj na takie tematy maja do powiedzenia takie zaciankowe ofermy losu ktorzy siedza tylko w 4ch scianAach i wyladowuja swe frustracje na necie hahahahah

ja tam nie wiem, ogólnie nie lubię facetów, którzy palą, bo sama nie palę. Nie przeszkadza mi że czasem wypiją na imprezie, bo i sama jak nie jestem autem to piję :) I dziwnym faktem jest, że choć mówi się, że papierosy nie dodają kobiecie uroku, to jednak piękna kobieta, z cienkim papierosem (nie dotyczny to tych zwykłych ;) ) ma o wiele więcej sexappeal'u niż ta sama kobieta bez papierosa. Nie wiem, może to wiąże się z erotycznym skojarzeniem, ale moja siostra słusznie zauważyła, że jak pali w klubie to przyciąga o wiele więcej męskch spojrzeń (i bynajmniej nie zniesmaczonych) :)

Gość DanielWawka
mnie jakos nie jara jak laska trzyma w buzce papierosa, wole jak np trzyma słomke i pije sok albo cole, to jest sexi, ale papieros hehehehe pierwsze słysze