Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony1992

Kolega z klasy

Polecane posty

Gość Zrozpaczony1992

Mialem dobrego kolege z gimnazjum ktorego bardzo lubilem, moze nawet az za bardzo... Wszystko bylo dobrze dopoki nie zaczely sie wakacje. Bylismy w 3 klasie i wlasnie skonczylismy ja. Ja ide do liceum do klasy biol-chem a on tez do liceum tylko ze do klasy hum-his. Nie wytrzymam bez niego! Zakochalem sie w nim! Chcialem sie tyko wyzalic,,, pa! :-(

Gość Zrozpaczony 1992
Chcialem nawet isc do szkoly na ten sam profil co on. Myslałem troche nad tym ale co by powiedzieli rodzice... Zreszta od dziecka chcialem byc lekarzem :-) Juz miesiac go nie widze, na szczescie jak jeszcze chodzilem z nim do klasy to porobilem mu kilka fotek ( on nic o tym nie wie)

Gość kili man dżaro
zboki

Gość Zrozpaczony 1992
Tylkow nie od zbokow! Te fotki musialem zrobic bo bym nie wytrzymał! Zakochałes sie kiedys? Pewnie nie! Jak myslisz o dziewczynie/ chlopaku to jest sie zbokiem? Moze w ogole nie laczmy sie w pary co?

Gość Zrozpaczony 1992
Najgorsze sa jednak sny. Snie o tym ze jestem z nim blisko a nawet bardzo blisko... a kiedy sie budze to znowu pozostaja mi tylko zdiecia ( najbardziej podoba mi sie to na ktorym stoi przy tablicy i rysuje schemat klonowania- musialem sprytnie ukryc telefon zeby nikt nie spostrzegl jak robie fotografie. Na mnie juz czas-idę spac. Zegnam