Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaaaa

co myślicie? poradźcie !

Polecane posty

Gość zaczarowanaaaa

spóźnia mi się okres 2 dni. w dni płodne niestety przed stosunkiem w gumce mój chłopak włożył mi na chwilę teraz sie zamartwiam bo wiem że w płynie ejakulacyjnym sa plemniki zdolne do zapłodniennia ;/ ;(

Gość zrób test
bo wszystko jest możliwe. A na przyszłość nie pozwalaj facetowi wkładać bez:/

nie stresuj sie bo to tylko ci opozni okres! malo to mozliwe jest, teoretycznie tak, ale w praktyce malo wykonalne, wiem po sobie. ludzie ci tu rozne rzeczy napisza, ze po co ci wkladal na chwile, ze to mozliwe oczywiscie itd itp, ale sie tym nie przejmuj. teoria teria, a zycie zyciem, zaufaj przyszlej matce i nie boj nic!

Gość zaczarowanaaaa
właśnie przechodze najbardziej stresujący czas w moim życiu . bo prawie rozstałam się z chłopakiem. nie wiem co beidze między nami. i codziennie płacze itd. może to od stresu. ale boję się co jets zrozumiałe. bo wielkim nieszcześciem by było gdyby była wpadka :(

Gość ramburak
słuchaj, jak sie bdziesz denerwowac to jeszce baredziej bedzie ci sie ten okres spóźnia, wyluzuj

Gość lala9000
mam podobna sytuacje, wkrecam sobie, ze moge byc w ciazy chociaz to malo prawdopodobne bo biore tabletki i nie kocham sie do konca, a zwiazek sie sypie i cierpie strasznie

Gość zaczarowanaaaa
wiem bo od pewnego czasu co miesiąc mi się spóźnia. ale zawsze się ma schiz tym bardziej że miałam dni płodne:( dobra dzieki dziewczyny.

no wiem, rozumie to bardzo dobrze, balam kiedy w podobnej sytuacji. ale jak mowisz ze tak sie stalo, ze rozstajesz sie z chlopakiem, to jest to duzy stres, duze nerwy. i okres moze ci sie spozniac przez to. nic sie nie boj, bedzie dobrze!

Gość ramburak
lala9000 a moze dlatego zwiazek sie sypie bo nie kochasz sie do konca ? wisz jakie to wazne dla faceta "skonczyc" wdzieewczynie ? nawet w gumce...

Gość zaczarowanaaaa
lala9000 dlaczego sie rozstajecie? rozstanie strasznie boli :( nie potrafię sobie z tym poradzić. płaczę cały czas :( wiem że bez snesu ale nie moge emocji powstrzymać. bo bardzo go kocham :( też nam sie sypie związek a za niecały miesiąc byłyby 2 lata.

Gość zaczarowanaaaa
ramburak : świetny powód .. nie skomentuję ...

ale ona chyba nie pyta dlaczego ja chlopak zostawil. i z tego co widze to tez nie napisala ze nie bylo to do konca, tylko ze chwile bez a potem z gumka

a powod jest rzeczywiscie zrozumialy:/ a jak dziewczyna sie nie chce kochac to chlopak tez ja moze zostawic...?

Gość zaczarowanaaaa
jakby się miało zostawaić kogoś o tkaie pierdoły to .... sorry. problemy trzeba rozwiazywać...przede wszytskim rozmawaic o tym co nas boli i mówić co chcemy zmienić czego oczekujemy. jeny mam tak zranione serce. :( i przez to wszytsko okresu brak ;/ i kolejny problem. i do teog jetsem z tym sama. :(

pogadaj z kims, z przyjaciolka, kolezanka, z kimkolwiek. musisz to z siebie wyrzucic a wtedy od razu zrobi ci sie lepiej, w takich chwiliach czlowiek nie moze byc sam

Gość zaczarowanaaaa
hehe juz pogadałam. zapiłam. nie czuję się lepiej. dobra dzięki wam ja sie zmywam z kafe :) dobranoc :)