Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh

Mam problem

Polecane posty

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh

Wielki problem :( i strasznego dola :( prosze,piszcie o Waszych problemach.Moze poczuje sie lepiej

Gość molliiopi
kocham faceta z którym nie mogę być śni mi się co noc bu koszmar

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh
Ale ja mam taki problem wiekszy :( Taki ze np.mam kredyt a nie wiem jak go splacic :( Mieliscie kiedys takie wielkie problemy???

Ja dzisiaj też miałam okropnego doła i wczoraj caly dzień ryczłam, bo wpłaciłam zaliczkę 500zł, żeby zablokować mieszkanie, które chcemy wynajmować, a potem stwierdziałam, że nie chcę tam mieszkać, ale będę musiała i to przez rok bo in aczej stracę 500zł ;( i teraz się pocieszam, że to dobry wybór, i że będzie fajnie. I nie wiem po co wpłacalam tą jebnaą zaliczkę, chyba dlatego, bo się pocieszałam, że to jest okazja i jakoś się to ułoży :/ Tak naprawdę to nie wiem o co mi chodzi. Chyba o to, że ja wcale nie chcę się wyprowadzać chociaż będę osiedle dalej w takim samym szeregowcu w jakim teraz mieszkam ;( Wiem, to głupi problem, ale ja mam problemy emocjonalne i nawet jak nie chcę to się denerwuję :/ Mam nadzieję, że jutro nie będę znowu ryczeć cąły dzień :/

Gość czesiom.nreilu
ja pierdziu ale problemy?? po co brałaś kredyt skoro nie możesz go spłcić?? a ty ma jaki blokowałaś to mieszkanie jaki ty dysonans przerzyewasz zaeaz w ustach poczujesz smak kwaśnych winogron

Tak myślalam, ze to chodzi raczej o jakieś większe problemy :/ mój nie jest wielki, chociaz to sie jeszcze okaze jak tam będzie i dlatego sie tak denerwuje :/ a z moim chłopakiem nawet sie nie da o tym porozmawiać :/

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh
Nie,nie to nie ja :) Nie chodzi mi o kredyt.Mam podobny wielki problem :( i mam dola:( Mam jakis problem emocjonalny,bo od dluzszego czasu chodze smutna,wszystko co zrobie wprowadza mnie w dola,zaluzmy kupie sobie jakies witaminy i nastepnego dnia rycze caly dzien i zaluje ze kupilam.Nie umnie zapanowac nad smutkiem,ciagle jestem smutna,przybita...Wiecie co to moze byc????????????????????????

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh
wie ktos?

A to ja mam podobnie jak widać :D Ale nie aż tak :/ Witaminy do zjesz i będziesz zdrowsza a zaliczki niczym nie usprawiedliwie :/ Mam nadzieję, ze będzie ok. Poza tym czas leczy rany :D Więc czekam i czekam aż mi minie :D

Gość aaaaaaaaasdgrdhyfgh
Pewnie bedzie Ci sie tam wspaniale mieszkalo :))