Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona___________nowa

odkrylam klamstwo meza powiedziec mu czy nie?

Polecane posty

Gość ona___________nowa

Chodzi o godziny w pracy, tlumaczy sie ze pracuje do puznych godzin ale ja dowiedzialam sie ze konczy wczenciej powiedziec mu czy nie?

Gość gyufgfgy
Ja bym nie mówiła tylko sprawdziła na co on wykorzystuje te godziny, gdy niby jest w pracy.

Gość ewkamarchewka123
sluchaj, jedz pod jego robote i go sledz bo inaczej sie nie dowiesz, jak juz powiesz znajdzie wymówke, jak to facet

Gość fadora
WITAM! najpierw zrób z nim wywiad: podpytaj go co robił itd. Zobaczysz wtedy czy się przyzna, czy będzie brnął w kłamstwa. Jeśli będzie kłamał to znaczy że ma coś do ukrycia. Wtedy mu powiedz co wiesz

Gość ona___________nowa
tez o tym pomyslalam, bo bendzie bardziej sie kryl

Gość ona___________nowa
zwykle jak sie o cos takiego pytam to zaczyna sie klutnia wtedy to juz nic sie nie dowiem

Gość powiedziec3
a moze on chodzi na kursy tanca lub karate, a moze silownia. powiedziec, ale nie sledzic, moze doprowadzic do frustracji a prawda moze niepotzrebnie zabolec. powiedziec, i zapowiedziec niezapowiedziane kontrole. ma sie meldowac po pracy

Gość gyufgfgy
Otóż to. Jeszcze odwróci kota ogonem, wyprze się, będzie potem krył... Coś jest nie tak a ty musisz zebrać więcej danych. Ja bym podjechała pod pracę mojego faceta i po prostu sprawdziła, niewidziana przez niego, gdzie się udaje.

Gość wnuk smirnofa
ja mysle, ze on sam moze juz o tym wiedziec ze wychodzi z pracy wczesniej ale mozesie myle silownia? kurs tanca? pewnie wynajmuje pokoj w hotelu z netem i siedzi na kafe :)

Gość gyufgfgy
niepotrzebnie to już autorkę boli taka niepewność, a gdyby on robił coś złego to by zabolało ale... POTRZEBNIE lepiej wiedzieć niż np potem badać się czy mąż HIVem nie zakaził, który przywlókł z jakiejś puszczalskiej zgadzam się natomiast że nie wiadomo o co chodzi, i może o nic złego, ale rozmowa, czy ostrzeganie o "kontrolach" (???!) nic sensownego nie dadzą

Gość ona___________nowa
chyba nie powiem ale bende miec reke na pulsie, alew napewno jakos postaram sie to wyjasnic

Gość fadora
składaj mu wizyty i dzwoń do niego do pracy. Jesteś pewna że masz dobre informacje o tym, że kończy wcześniej niż ci mówi?

Gość ewkamarchewka123
jezeli Cie stac wynajmij detektywa

Gość wnuk smirnofa
składaj mu wizyty i dzwoń do niego do pracy. dobry pomysl. im czesciej tym lepiej a gdyby szef nie dal mu premii , zrob karczemna awanture

Gość gyufgfgy
Ja bym niczego w swoim zachowaniu nie zmieniała. A wizyty w pracy, więcej telefonów... To tylko może przynieść więcej szkody niż pożytku.

Gość wnuk smirnofa
A wizyty w pracy, więcej telefonów... To tylko może przynieść więcej szkody niż pożytku. no co ty, glupia jakas? kazdego faceta to kreci. istnieje tylko ryzyko ze rozkrecony rzuci sie na kolezanke z pracy, ale co tam.

Gość fadora
wnuk smirnofa nie o to mi chodzilo, zeby tam nachodzila go non stop jak zadzwoni i go nie zastanie w pracy to wystarczy chyba ten jeden raz nie? Nie wiem jako kto on pracuje ale moze szef nie stoi nad nim przez 8 godzin pracy

Gość wnuk smirnofa
a moze on nie wie, ze konczy prace wczesniej i jak glupi tyra do pozna? lepiej go poinformuj. jak mu teraz wyplaca za nadgodziny to jakbyscie wygrali w totka

Gość wnuk smirnofa
jak zadzwoni i go nie zastanie w pracy to wystarczy chyba ten jeden raz nie? a szkolenie-rozwolnienie?

Gość wnuk smirnofa
ja stawiam na to, ze on nie wie o ktorej konczy

Gość gyufgfgy
No fakt ja czasem dzwonię (mój tego oczekuje, nie wiem po co... ale mniejsza o to), to jeśli coś nie gra z tłem z odgłosów, alarmuje mnie to. No ale mój facet pracuje w stoczni na hali, więc brak charakterystycznego hałasu kilka razy pod rząd byłby dziwny.

Gość wnuk smirnofa
, więc brak charakterystycznego hałasu kilka razy pod rząd byłby dziwny. chyba ze ktos lubi seks w stoczni.wtedy halas jest niepokojacy

Gość fadora
Wnuku tak masz rację on na pewno nie wie:) hehehe a może on tam wcale nie pracuje

Gość gyufgfgy
Aaaa... biorąc to pod uwagę, sprawdza się kolejne wskaźniki... zapach, wygląd strefy intymnej wieczorem po pracy... ;P

Gość fadora
chyba ze ktos lubi seks w stoczni.wtedy halas jest niepokojacy bo jak ktos uprawia seks w stoczni to wtedy wszystko milknie ;)

Gość gyufgfgy
hahahaha! pewnie tak, no przynajmniej narzędzia w najbliższej okolicy

Gość wnuk smirnofa
podczas serii telefonow odebranych w stoczni twoj facet musi jeszcze uwazac, by nie pdeprzec sie o stol rejonami genitaliow bo mu urzadzisz z dupy jesien sredniowiecza. temu to tylko ptasiego mleczka brak

Gość fadora
gyufgfgy kazdy sposob jest dobry:)

Gość fadora
hehehehehehheheeeee ty jestes niezly:)

Gość gyufgfgy
ogólnie musi tam cholernie uważać dlatego nie znoszę do niego dzownić i dzwonię tylko gdy to on ma jakąś sprawę i czegoś chce