Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona___________nowa

odkrylam klamstwo meza powiedziec mu czy nie?

Polecane posty

Gość wnuk smirnofa
dobrze ze masz jeszcze te inne sposoby bo bylabys jak dziecko we mgle

Gość gyufgfgy
otarcia ujdą, aluminium w skórze też, więc jak chce, niech się podpiera, byle nie stracił swoich walorów ale wiem że z młotem pneumatycznym nie pracuje więc gdyby się wypstrykał, to nie za sprawą urządzeń, więc to warto sprawdzić... a jesień średniowiecza z dupy... to mogłoby być ciekawe

Gość gyufgfgy
A tak serio. Obawiam się że każdy jest jak dziecko we mgle, gdy dowiaduje się że partner opowiada o swojej pracy coś co nie ma miejsca. Pojawia się wtedy pytanie dlaczego. I uważam że warto poszukać odpowiedzi.

Gość fadora
oczywiście ze warto. Ja wolałabym znać prawdę niż sama sobie wmawiać ze jest w porządku

Gość o majjj gaddd
O fuck!! Sorrrryy ale gdybym była facetem i miała tak głupią żonę, też nie chciałoby mi się wracać do domu!!! Jak najdalej od niej! Dobra rada - narazie go nie śledź... Skoro masz więcej czasu i on nie widzi poczytaj słownik ortograficzny!!! Na pewno go zaskoczysz!!!

Gość gyufgfgy
(Idę pod prysznic. Odechciało mi się pisania. Na kompie wylądował jakiś owad w pancerzu, latający ale trochę podobny do karalucha. Wrócę za kwadrans to może go nie będzie. Papa!)

Gość ona___________nowa
chodzi o to ze codziennie konczy muj malozonek o innej godzinie i nic w tym zlego, ale dzis sie dowiedzialam ze nie zawsze mowil mi prawde i to mnie troszke zabolalo, ale nie bende robic zbendnych scen, tyle ze postaram sie byc na biezaco

Gość kończ waść wstydu oszczędźźźź
zrób coś z sobą, albo wiąż buty bo wrzesień blisko albo idź spać bo męczysz

Gość analfabrtkoooo
późnych - a nie puźnych będzie - a nie bendzie kłótnia - a nie kłutnia na pewno - a nie napewno mój - a nie muj zbędnych - a nie zbendnych ja pierdole jak takie byki walisz to nie pisz tutaj tylko zadzwoń sobie na tel zaufania wstydze się za ciebie (ciebie z małej litery - celowo)

Gość gyufgfgy
Wydaje mi się że kończyć o różnych porach i nie zawsze mówić dokładnie o której żeby mieć więcej czasu dla siebie a kończyć regularnie o innej godzinie i twierdzić że kończy się później to trochę inne sytuacje. Pewnie nie ma się czym przejmować. Ale "przezorny zawsze ubezpieczony". Dobranoc!

Nie baw się w żadne śledzenie tylko po prostu powiedz mu ,że wiesz o tym,że kończy pracę prędzej ale już guzik Cię obchodzi co on z tym czasem i z kim robi,i że niech jego też nie obchodzi co Ty będziesz i z kim robiła ze swoim czasem. I tyle :) Pozdrawiam