Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilubczyk

książka dla ...

Polecane posty

witam wszystkich... poszukuję, potrzebuję... może inaczej... uwielbiam czytać książki, zakochałam się w piórze Wiśniewskiego, przeczytałam całą jego twórzczość oczywiście poza naukowymi... :) choć uwielbiam go właśnie za to że w swoich powieściach przytacza tyle wątków naukowych... czytałam niedawno \"szelmostwa niegrzecznej dziewczynki\" książka REWEWLACYJNA, Mario Vargas Llosa Polecam też ciekawa!! Ogólnie lubię gdy mężczyźni piszą o uczuciach, o pragnieniach, marzeniach, potrzebach, to jest zupełnie inny świat niż nasz kobiecy, i może dlatego tak bardzo mnie fascynuje. moją kolejną ulubioną autorką jest Monika Szwaja, to autorka na handrę i co tam jeszcze pogarsza nasz nastrój, baaardzo optymistyczne opowieści!! a teraz nie mam co czytać :( dlatego podpowiedzcie mi moje drogie forumowiczki, forumowicze, co ostatnio czytaliście i możecie mi polecić czekam na wasze posty

czy nikt więcej nie czyta tutaj książek?? internet tak bardzo was zdominował?? sądziłam, że posypią się wpisy.. :(

Gość kajko i kokosz
to moze idz na forum o ksiazkach, bo tu jest ogolny

do: kajko i kokosz dzięki:) z rozespania nie zauważyłam, że jest forum o książkach upsss niemniej proszę o dalsze wpisy, mam zamiar dziś pobuszować po księgarni :)

Gość kajko i kokosz
katedra w barcelonie nawet mi sie podobala, Gringo Cejrowskiego tez (bardzo), zreszta mozna by dlugo wymieniac, ja osobiscie uwielbiam Marqueza, ale nie wszyscy sa jego fanami

Gość bollywoooooooooood
do tych, którzy czytali Cejrowskiego;) Wypożyczyliście tą książkę z biblioteki czy zakupiliście? myślicie, że znajde ja w bibliotece?

Gość bollywoooooooooood
podbijam;) słyszeliście ze jest wydanie "gringo wsrod dzikich plemion" zapachowe? ;) Fajny pomysł, moze ktos opisze ten zapach i wrazenia. ta wersja ksiazki jest ok 15 zł drozsza od zwyklej, chcialambym sprawdzic ale nie wiem czy warto...

Gość bollywoooooooooood
jest tu ktoś?:P:P

jestem, ale również w pracy więc tylko co jakiś czas zaglądam to tu, to tam... :) nie maiłam do czynienia z Cejrowskim, natomiast z Pawlikowską owszem, nawet ciekawie pisze

Gość patty_diphusa
mam cejrowskiego i gringo, i anacondę- pierwsza znacznie lepsza od drugiej, obie kupione, ale wydaje mi się, że w przyzwoicie zaopatrzonych bibliotekach powinny by:) o zapachowej wersji- tylko słyszałam, dla mnie, to szczerze powiedziawszy- zbędny bajer;) no, ale na pewno znajdą się osoby, które docenią oprócz treści, także zapach:D

Gość Olusia30
Hmm ... Ja na nowo odkryłam Anne Kareninę Tołstoja ... Piękne studium miłości .. Oglądanie miłości z różnych płaszczyzn ... I taka Platonowska i taka zwyczajna ... A wróciłam do niej ... po zafascynowaniu Romy Ligockiej "Wszystko z miłości", która zauważa i zwraca uwagę na Anne Kareninę ... Fascynacją zaraziłam nawet przyjaciela, mimo, że to książka kobieca .. To krótkie felietony także o miłości ... Różnych miłości .. Wspaniałe ...

Gość ale upal
ja uwielbiam arcydziela literarury swiatowej. moze z tego cos poczytaj sobie.

a dokładnie?? co polecasz??? śledzę posty na forum typowo książkowym, kajko i kokosz mi przypomniał... ale może masz coś w wersji e-book :) ??

Gość memochi
ja uwielbiam Kuczoka... a ostatnio odkrylam Jamesa Michenera... Polska i Źródło to genialne książki