Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Pożegnania i powroty

Polecane posty

Witam wszystkich promieniście i słonecznie Wiem, ze wszyscy tęskniliście za mną, ale teraz już ten czas tęsknoty dla was się skończy. Wróciłam opalona, radosna, wypoczęta i szczęśliwa ;) A teraz oczekuję od was na donosy, kto mi obrabiał doope :classic_cool: I informacje o tym której to kafeteriance Maniek obrabiał doope :o

Gość nie oczuwałm braku

Pistacjo 👄 Manius 👄 Ajron 👄 Cieszę się, że Was czytam ;) A ty Maniuś masz zyebke jak w banku Gdzie jest ta Mariolka, przedstawcie mi ją :o

Warkoczyk :classic_cool:🖐️ oj jakbyś wiedziała co tu się działo ;)

Warkoczu, cóż Mańkowi pozostało, jak Ty na kurortach wczasowałaś :o Po obwarzankach tak był zrypany, że se ciupciał Mariolku, aż ją bidule zajeździł i teraz dziewczyna ciągle mu syczy :o No ale opowiadaj Warkoczyku :D Masz jakieś fajne fotki ratowników w obcisłych kąpielówkach :classic_cool: ? Jak beło? Bo żeś szalała to napewno :o

brum brum, v33 🖐️👄 Pistatcjo kochana a powiedz mi siostro kiety to zazwyczaj pojawia się owa Mariolka , bo chyba muszę wcześniej przypiłowac na ostro pazurki :classic_cool: i czy oczywiście ona jest świadoma mojego istnienia Pistacjo, bywało się w wielkim świecie, pływało się luksusową łodzią motorową, jadało się wykwintne kolacje...;) ehhhh...a teraz proza życia :o ale nie na długo :classic_cool: No i oczywiście wszędzie ten powłóczysty, wygłodniały wzrok opalonych, wysportowanych mężczyzn ;)

Warkocz nie ostrz tych pazurków bo maniek na wulkanizacje nie wyrobi :classic_cool: zostaw mu tą Mariolkę na zapas bo gdzie on bedzie tęsknote wydalał jak znowu wypłyniesz na Morza :D:D:D:D

Warkoczyku, Mariolkę Maniuś przeważnie wyciąga z wersalki, jak już go mocno przypili. Ostatnio się skarżył, że chyba przeszarżował, bo w dwóch miejscach powietrze z niej schodzi :o Ponoć jest blondynką (tzn, była dopóki głowa jej nie odleciała) i ciągle robiła taką minę 💤 W sumie to znamy ją tylko z opowieści - nie przedstawił jej do tej pory na forume

ale powiem ci że bardzo za tobą tesknił Warkoczyku każdej co tylko ziewnęła na forum swojego pytonga zapychał :classic_cool: biedaczek :)

v33 marne to zapewnienie dla mnie o jego tęsknocie 😭 Pistacjo jeżeli Mariolki nikt nie widział, to znacze że Maniek mitomane :classic_cool: No dobra tyle o Mariolce, a czy ktos mi doope obrabiał 😡

nic a nic a nawet jak próbował to dostał omłot słowny i znikał w czelusciach pomaranczy tego forum :classic_cool: