Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fififif

CZemu tak wielu facetow rozkochuje w sobie dziewczyny a potem zostawia?

Polecane posty

Gość fififif

zwykle to faceci w kontekście kobiet zadaja takie pytania- nie wymiękaj:D

W moim przypadku to dziewczyny mnie zostawiają!!!!!!!!:/ jedna rok temu dlatego że zbok ze mnie a druga wczoraj ze zaszybki jestem w związku;( chciałbym się zmienic bo moge jeszcze to naprawić prawda?? pomuszcie

ja bym chciala tylko aby jakas dziewczyna kiedys go rozkochała i olala tak jak on mnie....i zeby przez nia cierpial tak jak ja teraz cierpie przez niego...wiem ze nie powinnam zyczyc zle nikomu ale coz...

Gość mrphinka
to kobiety rozkochują w sobie facetów a potem ich rzucaja

ja tak na poczatku mialam z kolesiami ale teraz sobie dalam takie postanowienie ze tez tak bede robic i mi to wychodzi i to nawet dobrze haha facetem tez trzeba pokazac ze dziewczyny potrafia! :) :]

no rozkochuje i zostawiam tak jak oni mi robili teraz sie odplacam tylko na innych kolesiach...:) no troche sa zalamani bo mysla sobie ze bede z nimi chodzic i takie tam bo brzydka nie jestem i mam ta swoja tajna bron co dziala na nich..najpierw z nimi krece i daje im nadzieje a potem ich olewam albo umawiam sie z nimi na randke a potem nie przychodze tak to sie teraz robi.. :) no chyba ze trafie na jakiegos bardzo fajnego i przystojnego kolesia to juz tak nie robie..:)

Faceci reagują na to, tak jak kobiety, albo nawet gorzej. Bo kobiety nawet lubią cierpieć z miłości, to takie romantyczne... są takie biedne pokrzywdzone.... a dla faceta to porażka na całej linii i tak to odczuwają, że są do niczego.

a mi sie wydaje ze oni nic nie odczuwaja i nie reaguja tak jak my podchodza do tego w ten sposob ze jak nie ty to inna na twoje miejsce bedzie:(

tylko ja juz chyba nie umiem rozpoznac czy mu zalezy czy chce seksu po ost wydarzeniu chyab zle odebralam sygnaly i cslkowicie zglupialam

Gość bo to są trole

Gość upupupuuuppupup

Gość ramz
"no rozkoch*je i zostawiam tak jak oni mi robili teraz sie odplacam tylko na innych kolesiach..." zal mi takich suk jak ty.