Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowaaaaa

Czy wasi faceci podczas seksu jęczą, sapią lub coś mówią ?

Polecane posty

Gość karmazynowaaaaa

Mój tylko glosniej oddycha ale ja bym chciala zeby mowil cos do mnie bo to mnie podnieca i bardziej nakręca

Gość Coala ma kota
ja jodluje:)

Gość karmazynowaaaaa
co to znaczy?

Gość ja na przykłłłłasd
ja jęcze i mruczę i czasem coś powiem świńskiego do ucha

Gość M****
moj zawsze tak slicznie na mnie patrzy i tak gleboko oddycha!!! cos pieknego

Gość karmazynowaaaaa
jak sprowokowac faceta zeby byl bardziej glosny ??? ale nie chce tez zeby robil to an sile zeby mnie zadowolic

Maniek Twoj sposób nie działa :O

Gość karmazynowaaaaa
juz nieraz kochalam sie z nim pod wplywem % i tylko ja bylam glosna ehh chyba zamienie go na lepszy glosniejszy model :P

Gość Coala ma kota
slusznie..... na Gietkiego.....w koncu pociwczy na zywym organizmie.

Gość szurum burum
mój to pojękiwał na samym początku....jak tylko zaczynaliśmy ze soba sypiać...teraz tego nie robi. Za to mnie zdarza się czasem jęknąć...ale nie robię tego jakoś specjalnie...ot sie wyrwie :P:P:P

Gość misia829
mój były tak robił fuj..jęczał i wrzeszczał jakby go ze skóry obdzierali. pomagał sobie jęczeniem bo mu nie stawał i byl mały jak zapałka. bleee...

Gość a moj facet
tez nie jeczy ani nie mruczy. troszke szybciej oddycha, a male jekniecie slychac jedynie w czasie wytrysku:)

Gość gfgfgf
moj tez niestety nie

Gość hm....................
ja jęczę, on raczej się powstrzymuje, chociaż czasami jakieś pomruki wydaje. Ma przyspieszony oddech i serducho mu wali :) ale rzeczywiście po alkoholu oboje robimy się głośniejsi...

Gość cornelia444
No wlasnie, moj facet tez jest zbyt cichy... chcialabym, zeby cichutko chociaz pojekiwał, mruczał, albo wydawał z siebie jakiekolwiek inne odgłosy poza głębokimi oddechami.... ale przeciez nie powiem mu \"czy mógłbys byc troche głośniejszy gdy sie kochamy?\" :P

Gość perliczek
ja jecze i to nawet zdrowo i to sie bardzo podoba mej kobiecie potem mi mowi ale ty mi fajnie jeczales a i ona nie jest cicha

Gość perliczek
nie lubie jak sie ktos podemnie podszywa

Gość perliczek
ja jak juz jestem na finiszu to czasami mowie zeby mi tak robila a gdy ona dochodzi to wzdycha mowiac o tak o tak nie przestawaj a jej cipka tylko napiera z calych sil wspaniale przezycie

Gość perliczek
nie bede tego komentowal bo to nie jest miejsce na to

Gość Facet kurde balans
cytuje: "karmazynowaaaaa Mój tylko glosniej oddycha ale ja bym chciala zeby mowil cos do mnie bo to mnie podnieca i bardziej nakręca karmazynowaaaaa jak sprowokowac faceta zeby byl bardziej glosny ??? ale nie chce tez zeby robil to an sile zeby mnie zadowolic cornelia444 No wlasnie, moj facet tez jest zbyt cichy... chcialabym, zeby cichutko chociaz pojekiwał, mruczał, albo wydawał z siebie jakiekolwiek inne odgłosy poza głębokimi oddechami.... ale przeciez nie powiem mu "czy mógłbys byc troche głośniejszy gdy sie kochamy?" DO JASNEJ CHOLERY!!! Czy kobiety muszą być takie po**bane? JAK CHCESZ aby był głośniejszy to mu to powiedz, jeny, przecież się nie obrazi. Przecież sam się nie domyśli skoro dotąd tak nie robi i mu z tym dobrze. Chcesz sprowokować faceta do bycia głośnym, ale tak żeby to on sam na to wpadł? Jeny, pokrętny umysł kobiecy jest nie do pojęcia.... Ogarnijcie się. Jak wam coś potrzeba to prosto z mostu. Ja jako facet ucieszyłbym się gdyby kobieta mówiłami co woli, cio chce wprost. Nie tylko w seksie. A nie tak jak jest zazwyczaj, że zapytać -to wszystko OK - a w kącie chlipie i płacze bo jej coś nie pasuje. No sorry domyślić się z niczego nie sposób.

Facet kurde balans nie wszyscy mężczyźni akceptują gdy im się powie wprost.

Gość Facet kurde balans
No może rzeczywiście nie wszyscy, na przyklad homoseksualiści. ALe zdrowy przecietny facet woli dowiedziec się wszystkiego wprost.

Gość niestety nie
Mój jest cichutki, wielka szkoda. Strasznie mnie podniecają odgłosy podczas seksu. Mówiłam mu o tym, ale przecież on się zachowuje naturalnie, nie może czegoś udawać. Ale szkoda, marzę o tym. Jak czasem jest tak strasznie podkręcony, że jednak jęczy, wzdycha itp., to odlatuję :P

moj glosniej oddycha.stara sie byc cicho, bo rodzice za sciana. ale jak jestesmy sami to zdarza sie pojekiwac cichutko.

Gość bękart obcego
ja spytalam sie mojego faceta czemu jest taki cichy i powiedzialam wprost ze mnie nakreca gdy facet jest glosniejszy. on zaczal sie smiac i powiedzial ze czasem facetom wydaje sie glupie takie jeczenie i zwyczajnie je powstrzymuja ale skoro mi sie to podoba to on sie juz powstrzymywal nie bedzie:) no i faktycznie bylo duzo lepiej:)

Gość niestety nie
A mój niestety się nie powstrzymuje, tylko tak ma. Jest skupiony i cichy podczas seksu. Bękart obcego - niezły nick ;)

Gość bękart obcego
ej a na czym on tak sie kupia:P dzieki, tak wolaja na mnie na osiedlu 😠