Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjubusssssss

Nie chce stracic dziewczyny co robic???

Polecane posty

Gość kjubusssssss

od ponad 1,5 roku jestem z dziewczyna z ktora przezylem tak wiele, jednak ok 2 miesiace temu powiedziala mi ze musimy sie rozstac, to byl dla mnie niesamowity cios- nikogo tak nie kochalem jak ja. Pisalem do niej , dzwonilem, nie odzywala sie ... Po ok 3 tyg przyszla do mnie sama i przepraszala, chciala wrocic - oczywiscie wybaczylem jej - od tej pory minely 2 tyg a ja boje sie ze ona znow odejdzie i znow bede cierpial, nie chce juz tego przezywac. Bardzo mi na Niej zalezy i Kocham Ja tak bardzo... Co mam zrobic? Caly czas meczy mnie to czy nie zostawi mnie znow, czy nie odejdzie? Kiedy mowie jej o tym ona przekonuje mnie ze bedzie dobrze.... ale ja wciaz czuje jeszcze ten smutek. Dzieki za przeczytanie tego bo nawet nie mam komu o tym powiedziec co mnie tak bardzo boli. pozdrawiam kuba

Gość chlopaku tutaj szukasz rad
tu cie tylko zdoluja. :classic_cool:🖐️

"chciala wrocic - oczywiscie wybaczylem jej - od tej pory minely 2 tyg a ja boje sie ze ona znow odejdzie i znow bede cierpial, nie chce juz tego przezywac. Bardzo mi na Niej zalezy i Kocham Ja tak bardzo... Co mam zrobic? Caly czas meczy mnie to czy nie zostawi mnie znow, czy nie odejdzie? Kiedy mowie jej o tym ona przekonuje mnie ze bedzie dobrze.... ale ja wciaz czuje jeszcze ten smutek" wlasnie dlatego zostawi Cie ponownie, gdy znow nawinie sie jej ciekawy wg jej kryteriow facet... tak jak było i tym razem

Gość ależ wy faceci jestescie
a gdzie on napisal że była z innym? czy wy zawsze musicie wszystko interpretowac po swojemu( czyt. błędnie)? 😴

szanuj się to i ona Cię będzie szanować....a na razie jesteś czasoumilaczem :o

"a gdzie on napisal że była z innym? czy wy zawsze musicie wszystko interpretowac po swojemu" on tego nie napisal, bo on naiwnie wierzy, ze nie była :D A kazdy normalny wie, ze jelsi laska nagle przerywa jakis tam ciągnacy sie zwiazek w ktorym bylo w miare spokojnie i miło, to tylko dlatego, ze sie pojawia ktos inny

Gość ależ wy faceci jestescie
komiczne, a ja powiem tyle: gówno prawda!:o🖐️

ale autor tego nie wiem :D on łyknie kazda bajeczke, jaką mu jego laska wciśnie bo jak sam powiedzial " Bardzo mi na Niej zalezy i Kocham Ja tak bardzo"

sam mam takich kolegów... laska robi ich w konia, niexle ciągnie z nich kase a oni wierzą w dowolne bzdury, jakie usłyszą.... sytuacje identyczna jak w tym temacie mial moj kolega - tylko, ze do niego wrocila po 3 miesiacach... on uslyszal wersje, ze musiala sie zastanowic, przemyslec wszystko i sobie poukładać :D:D bo nie była pewna co do niego czuje :D Ja wiem, że od pol roku waliła go w rogi z facetem z pracy, zaszła w ciaze, tamten ją olał i zorił straszna awanture a ona poroniła... wylizała sie po przejsciach z "ran" i przybiegła do tego frajera... i to nie jest jej pierwszy raz

u mojego brata jest troche inna sytuacja..w sumie jeszcze ona go nigdy nie rzuciła, ale pinda jedna naciąga go ładnie na kase, kłamie w zywe oczy mi, a takze moim rodzicom, udaje księżniczke itp..ale goguś rodziny nie posłucha bo niby wszyscy przeciwko niej:P co najlepsze brat kiedys podwiózł mnie samochodem do innego miasta, wiec usiadłam sobie z przodu, jako sistra (przywilej:P) a kasiężniczka skarzyla sie jak to nie lubi z tyłu siedzieć, bo nie wygodnie bo tamto bo siamto :/

no to masz próbke :) ona nie zostawi brata, bo złotej kury sie nie olewa... co najwyzej cos na boku bedzie kręcic

Gość kjubusssssssss
tak byl ktos inny kto probowal nas rozdzielic.......

no i jak widać wujek komiczne wiedzial od razu :D autorze - jestes dla niej zbyt dobry, za bardzo Ci zalezy i zanadto jej to okazujesz... tak po prostu... kobieta nie moze wiedziec, ze ma Cie na kazde skinienie... a przy Tobie tak sie czuje... Ps to nie ktos chciał Cie rozdzielic z kobietą... to ona chciala Cie olać dla innego... i zmienila zdanie tylko dlatego, bo tamten jej nie podpasował

Gość bettafff
przejde świat na bizonie, ale z ciebie suka zazdrosna

zgadzam sie całkowicie z wujkiem :D czemu ty jej tak na wszystko pozwalasz? omotała sobie ciebie wokół palca, wole nie wiedziec gdzie wczesniej go trzymała :/ a tyś głupi i naiwny pozwolił wrócić.. nie zdziw sie jak zrobi to jeszcze raz, tylko pozniej nie pisz na forum że laski do zdziry i sie nie żal jak ci teraz źle...

Gość ja ci powiem tak
Gosciu jeżeli naprawdę ci na niej zależy to nie mozesz tak odrazu wszystkiego jej dac musisz spokojnie z nią postempowac nie możesz ciągłe mówić jak bardzo ją kochasz i jaka jest piękną ( tak naprawdę to moja dziewczyna jest naj piękniejsza) ale to się jej z czasem znudzi i nie bedzie do cb podchodzic poważnie jeśli ona odwzajemnia twoje uczucie to się nie martw ale mozesz jej co jakiś czas dac coś ładnego zaprosić gdzieś .. pozdrawiam

Gość Mamil
wiecie co??? ja wam jedno powiem , jestem ez po przejsciach z dziewczynami , i pewnego dnia poznałem dziewczyne jeżdziłem do niej 7 miesięcy i dopiero oboje coś do siebie poczuliśmy , ona nie widzi nikogo na świecie tylko mnie , a ja jestem w niej tak mocno zakochany ze hej :) i para jak z obrazka , kazdy nam to mówi , najładniejsza jaką znam i mądra mmmm ;) he , Troche sie rozpisałem OGÓLNIE ! Nie dawaj jej do zrozumienia ze sie starasz Chłopie!!!!!!!! Wyje*** mniej he , SERIO! to skutkuje , Uwierz mi bo wiem co pisze