Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokojowa pokojowka

czy jak bede mieszkala na stancji i moj facet bedzie przyjezdzail na weekendy to

Polecane posty

Gość pokojowa pokojowka

czy bede musiala o tym powiedziec wlascicielom i placic za jego pobyt w moim pokoju?

Gość nie wiem czyy
nie wiem czy bedziesz musiala płacic,ale na pewno bedziesz musiala poprosic o zgode. w ogole stancje sa do dupy.w zyciu bym z jakas rodzinka nie mieszkala.

Gość pokojowa pokojowka
tzn ja nie chce mieszkac przy jakiejs rodzinie- po prostu ktos wynajmuje mieszkanie na pokoje, i czy w takiej sytuacji bym musiala za niego placic i pytac?

Gość wierzę że się uda
Autorko, chodzi Ci o wynajmie z innymi studentami mieszkania i Ty bedziesz miala 1 pokoj tak? W takim wypadku musisz zapytac wspołlokatorow. Raczej sie zgodzą, pamietaj tylko by chlopak jadł z twojej pułki w lodówce i nie siedział godzinami w łazience- w takim wypadku moze bedzie musial dolozyc sie do oplat.

Gość teenage angst
oczywiscie,ze musisz zapytac..jesli co kazdy weekend ,to nie zdziwilabym sie,gdyby musial doplacic

Gość pokojowa pokojowka
tak dokladnie. nie no ja w ogole nie planuje zeby siedziec w mieszkaniu- chodzi w sumie o same noclegi

Gość pokojowa pokojowka
hm wlasnie mnie to zastanawia bo przeciez to ja place za pokoj i lozko a on nie korzysta nic wiecej, ale z 2 str to w koncu kolejna osoba

Gość wierze ze sie uda
no ja mieszkalam 4 lata na roznych stancjach i jest róznie, zalezy z kim zamieszkasz. Mowisz noclegi tylko, ale przeciez wykąpac sie chcial bedzie?

Gość pokojowa pokojowka
heh no niby tak. przydaloby sie heh... to moze jakis klucz jak szukac w porzadku wpsolokatorow hehe. to bedzie moja 1 stancja, nie wiem jak to przezyje :)